Strony: [1] 2
|
|
|
Autor
|
Wtek: Ganache - masa na polewę, krem, trufle, praliny (Przeczytany 16861 razy)
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Pasuje, pasuje sprawdziłam.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Można go było rozetrzeć tak by go nie było widać, byłby jak przyprawa. Ale chciałam by dowód na zawartość był
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ganache, trochę mi przypomina Gavroche...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może jakbyśmy my tyle owsa jedli, to nam by też się zrobiły takie ganache... , że nawet koń by się uśmiał...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Dostałam fotkę z USA z podpisem: Moje ganache z migdałami. Sześć godzin robi różnicę Poprosiłam o szczegóły
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zrobiłem taką masę na deser. Najpierw wpadł boczek smażony, potem ganache, nie było co zbierać
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Po owsie podobno frędzelek hula jak złoto! Ludziom też
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Po owsie podobno frędzelek hula jak złoto! Ludziom też A jak hula złoto, bo na dałndżonsiecośtam jest raczej stabilne? * Może jakbyśmy my tyle owsa jedli, to nam by też się zrobiły takie ganache... , że nawet koń by się uśmiał... A proszę bardzo - full wypas, bynajmniej nie dla konia. http://www.hurtowniazdrowia.pl/z-gama.php Wiadomo, koń przecież nie istnieje. * Artykuł powiązany: http://pl.herbs2000.com/ziola/owies.htm Skrobia z tego ponoć wchłania się ... że ho, ho. *
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Złoto hula w górnych warstwach, zawsze i wszędzie.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Rozumem. Na samych wierzchołkach drzewa. *
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Takie mamy górne warstwy, na jakie zasłużyliśmy Pieniąse, Radziu, tu chodzi o pieniąse
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ba! A kto normalny chciałby siedzieć na niższych gałęziach, kiedy sława jest na czubku, znaczy na wierchu, znaczy na wierzchołku, ... na szczycie jest. * Na nizinach raczej nuda, smród, głód i ubóstwo. O! * Co każdy umorusany śmiałek może potwierdzić. *
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1] 2
|
|
|