Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Obie dobre, jestem pewna
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
W uzasadnieniu: próbowałam tę masę przed dodaniem do niej sera, próbowałam z serem, i mogę sobie wyobrazić że dodatek migdałów nie zmienił zasadniczo smaku masy bez dodatku sera (nb 30 g/ca 400 g)
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
U nas, w te Święta, słodkości nie cieczą się powodzeniem (doszedł keks od jednej synowej i piernik z bitą śmietaną od drugiej)...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
U mnie też niezbyt Ale w niewielkich ilościach? Dwie pralinki do kawy to 30 g, czyli mniej niż jakiegokolwiek ciasta nawet mała porcja Węglowodanów (w 100 g) 8 - 11 g, mniej niż w "najcieńszej" czekoladzie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jasne. Węglowodany muszą być. Po co organizm niepotrzebnie męczyć i zmuszać do ich produkcji...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
gavroche z migdalami? srednio brzmi
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Teresa - a nie może się to nazywać prosto - "polewa śmietankowo-czekoladowa", tylko jakiś "półgłówek", czy inna "żuchwa"...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
gavroche z migdalami? srednio brzmi
Hm? Gavroche jako ciacho. To może być ciekawe.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Teresa - a nie może się to nazywać prosto - "polewa śmietankowo-czekoladowa", tylko jakiś "półgłówek", czy inna "żuchwa"... Ale wtedy nie byłoby dziś polewki. * Ganaszka, ganaszka. *
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Baaaardzo śmieszne...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Baaaardzo śmieszne... Reniu. Kochana. Naknociłem przez ponad pięć lat około 19000 postów jako pierwszoroczny i uważam, że to nie jest dużo. Nawet jako troll staram się domawiać zdania, a nawet budować je "po polskiemumu", bo "po polskiemu", ale w formie złożonej, tym samym wystawiając ich treść na powszechne pośmiewisko. Twoja ocena, w tym przypadku, nie dość, że jest sprzeczna z Twoim, emoticon tak to przedstawia, nastrojem, to nie stanowi deklarowanej pomocy, ani dla Teresy, ani dla mnie(Szefu mojego oszczędzę, bo reprezentuje- "fajne chłopiska"). Potraktuję powyższy cytat jako bliżej nieokreślony, choć pełen wymownej, ale sprzecznej treści dąs solidarnościowy. *
|
|
|
|
|
|
|
|