Autor
|
Wtek: witam (Przeczytany 56047 razy)
|
krysia48
Go
|
|
witam
« : 2014-01-02, 13:21:27 » |
|
Dzień Dobry wszystkim,mam na imie Krystyna i bardzo mi miło ze mogę się do Was przyłączyć.Chce zacząć ŻO i mysle ze dobrze się do tego przygotowałam.Jest tu bardzo dużo ludzi z dużą praktyką i wiedzą,więc proszę o wyrozumiałość jak będę zadawała pytania bo ponoc kto pyta nie błądzi.Jesli chodzi o mnie to prócz nadwagi,jestem zdrowiuteńka ale to właśnie nadwaga spowodowała ze zaczęłam interesować się ŻO.W ciągu swojego życia wypróbowałam wiele tzw'.diet cud' ale efekty,jak i skutki takich diet (jojo),nie były zadowalające.Teraz po przeczytaniu książki dr.Kwasniewskiego wiem jakie popełniałam błędy! Szkoda jedynie ze wiele ludzi popełnia te błędy nadal.Ale cóż każdy jest kowalem własnego zycia,ja zmądrzałam i tego też zycze innym łatwowiercom 'Zdrowych Diet'. To od nas samych zależy w jakim zdrowiu przejdziemy przez nasze życie,ja wiem ze wybrałam dobrą drogę.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
|
Odp: witam
« Odpowiedz #1 : 2014-01-02, 13:45:18 » |
|
Witaj Krysiu. Na pewno lepszej drogi nie ma...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
« Odpowiedz #2 : 2014-01-02, 13:57:10 » |
|
prócz nadwagi,jestem zdrowiuteńka Witaj Dla niektorych powyzsze zdanie jest oznaka genialnosci ale ja jednak twierdze, ze jest ono wewnetrznie sprzeczne
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
|
« Odpowiedz #3 : 2014-01-02, 15:30:27 » |
|
prócz nadwagi,jestem zdrowiuteńka Witaj Dla niektorych powyzsze zdanie jest oznaka genialnosci ale ja jednak twierdze, ze jest ono wewnetrznie sprzeczne To zależy od definicji nadwagi. Można ważyć więcej niż odpowiednie miejsce w tabelce na skrzyżowaniu wzrostu i wagi, a mieć niski poziom tłuszczu i odwrotnie. Lepiej mówić o kompozycji ciała. Choć pewnie nie o to chodzi w tym przypadku Kiedyś chyba Radzio powiedział, że Dieta Optymalna zadowoli efektami nawet anorektyczki
|
|
|
|
|
|
|
krysia48
Go
|
|
« Odpowiedz #4 : 2014-01-02, 17:17:38 » |
|
prócz nadwagi,jestem zdrowiuteńka Witaj Dla niektorych powyzsze zdanie jest oznaka genialnosci ale ja jednak twierdze, ze jest ono wewnetrznie sprzeczne To zależy od definicji nadwagi. Można ważyć więcej niż odpowiednie miejsce w tabelce na skrzyżowaniu wzrostu i wagi, a mieć niski poziom tłuszczu i odwrotnie. Lepiej mówić o kompozycji ciała. Choć pewnie nie o to chodzi w tym przypadku Kiedyś chyba Radzio powiedział, że Dieta Optymalna zadowoli efektami nawet anorektyczki Wiem ze i mnie zdowoli ŻO,co do poziomu tkanki tłuszczowej na moim ciele,to spokojnie starczyby na obdarowanie kilku chorych na anoreksje.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
|
« Odpowiedz #5 : 2014-01-02, 17:28:36 » |
|
prócz nadwagi,jestem zdrowiuteńka Witaj Dla niektorych powyzsze zdanie jest oznaka genialnosci ale ja jednak twierdze, ze jest ono wewnetrznie sprzeczne To zależy od definicji nadwagi. Można ważyć więcej niż odpowiednie miejsce w tabelce na skrzyżowaniu wzrostu i wagi, a mieć niski poziom tłuszczu i odwrotnie. Lepiej mówić o kompozycji ciała. Choć pewnie nie o to chodzi w tym przypadku Kiedyś chyba Radzio powiedział, że Dieta Optymalna zadowoli efektami nawet anorektyczki Wiem ze i mnie zdowoli ŻO,co do poziomu tkanki tłuszczowej na moim ciele,to spokojnie starczyby na obdarowanie kilku chorych na anoreksje. Poczytaj wątek Marka Konopki. On tu czasem zagląda, na pewno posłuży Ci pomocą
|
|
|
|
|
|
|
krysia48
Go
|
|
« Odpowiedz #6 : 2014-01-02, 17:43:44 » |
|
prócz nadwagi,jestem zdrowiuteńka Witaj Dla niektorych powyzsze zdanie jest oznaka genialnosci ale ja jednak twierdze, ze jest ono wewnetrznie sprzeczne To zależy od definicji nadwagi. Można ważyć więcej niż odpowiednie miejsce w tabelce na skrzyżowaniu wzrostu i wagi, a mieć niski poziom tłuszczu i odwrotnie. Lepiej mówić o kompozycji ciała. Choć pewnie nie o to chodzi w tym przypadku Kiedyś chyba Radzio powiedział, że Dieta Optymalna zadowoli efektami nawet anorektyczki Wiem ze i mnie zdowoli ŻO,co do poziomu tkanki tłuszczowej na moim ciele,to spokojnie starczyby na obdarowanie kilku chorych na anoreksje. Poczytaj wątek Marka Konopki. On tu czasem zagląda, na pewno posłuży Ci pomocą Czytałam i chciałabym żeby mi tez się udało
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
« Odpowiedz #7 : 2014-01-02, 17:48:42 » |
|
Mówią, że jak ktoś chce to trudno mu przeszkodzić
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
« Odpowiedz #8 : 2014-01-02, 17:53:28 » |
|
A co ma sie nie udac... glodni nie chodzimy kilogramy gubimy
|
|
|
|
|
|
|
krysia48
Go
|
|
« Odpowiedz #9 : 2014-01-02, 21:59:17 » |
|
A co ma sie nie udac... glodni nie chodzimy kilogramy gubimy ot i sposób na grubasa
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
« Odpowiedz #10 : 2014-01-03, 08:52:45 » |
|
prócz nadwagi,jestem zdrowiuteńka Witaj Dla niektorych powyzsze zdanie jest oznaka genialnosci ale ja jednak twierdze, ze jest ono wewnetrznie sprzeczne To zależy od definicji nadwagi. Można ważyć więcej niż odpowiednie miejsce w tabelce na skrzyżowaniu wzrostu i wagi, a mieć niski poziom tłuszczu i odwrotnie. Lepiej mówić o kompozycji ciała. Choć pewnie nie o to chodzi w tym przypadku Kiedyś chyba Radzio powiedział, że Dieta Optymalna zadowoli efektami nawet anorektyczki Ba! Przecież jest dla chorych. Ale jest jeden warunek. Kiedy ją "ją", stosują znaczy. jołjoł Dzień dobry Krysiu48!
|
|
|
|
|
|
|
krysia48
Go
|
|
« Odpowiedz #11 : 2014-01-03, 09:57:25 » |
|
Wczoraj czytałam o zaletach picia kawy z masłem,ale czy są jakieś proporcje tego masła? Dzisiaj taka kawkę z łyżką masła wypiłam i musze powiedzieć ze smaczna i ponoć umysł rozjaśnia,no i na odchudzanie dobrze wpływa. Pijecie taką kawke?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
|
« Odpowiedz #12 : 2014-01-03, 09:59:10 » |
|
Próbowałam. Mi nie smakuje...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
« Odpowiedz #13 : 2014-01-03, 10:06:39 » |
|
Mi smakuje bardzo
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
krysia48
Go
|
|
« Odpowiedz #14 : 2014-01-03, 10:09:28 » |
|
reniu zapomniałam dopisać ze jeszcze smietany 36% dodaje i pewnie dlatego w smaku lepsza.
|
|
|
|
|
|
|
|
krysia48
Go
|
|
« Odpowiedz #16 : 2014-01-03, 10:22:40 » |
|
Zyon a masła ile dodajesz na 1 kawe i czy kawe z ekspresu pijesz,czy sypaną?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
« Odpowiedz #17 : 2014-01-03, 10:31:34 » |
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
« Odpowiedz #18 : 2014-01-03, 10:40:31 » |
|
Ale to ponoć "dieta" jest, a nie jakaś "formuła". "Dieta 4eS"...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
« Odpowiedz #19 : 2014-01-03, 10:46:39 » |