Autor
|
Wtek: witam (Przeczytany 55902 razy)
|
Radzio
Go
|
|
Odp: witam
« Odpowiedz #40 : 2014-01-05, 10:51:08 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
« Odpowiedz #41 : 2014-01-05, 13:57:58 » |
|
To napisz od siebie jakieś uzasadnienie, co i jak Ci się nie podoba, bo tak można wszystko skrytykować, a nie wiadomo dlaczego. Pewnie dlatego, ze nie on napisal. Juz pisalem ten cytat z De Mello. "Fanatyzm jednego szczerze wierzacego, któremu wydaje sie, że wie, powoduje o wiele wiecej zła niż wspólny wysiłek dwustu łajdaków."
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
|
« Odpowiedz #42 : 2014-01-05, 14:04:54 » |
|
Kto to wymyślił tę "formułę 200"? Morgano? Bardzo ograniczony ma zasięg...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
|
« Odpowiedz #45 : 2014-01-05, 23:23:25 » |
|
Pewnie dlatego, ze nie on napisal. Juz pisalem ten cytat z De Mello. "Fanatyzm jednego szczerze wierzacego, któremu wydaje sie, że wie, powoduje o wiele wiecej zła niż wspólny wysiłek dwustu łajdaków."
Opamiętaj się, człowieku, bo ręce opadają. Ja po prostu pilniej od Ciebie czytałem posty admina, widać. Ten kalkulator jest tyle samo warty, co te Twoje phpBB dla ubogich. Albo co Windows XP przy Win 8.1. ;-> Jeśli już to wspomagać się tabelkami wartości odżywczych (GSO), i tylko po to, aby znaleźć najlepszą proporcję pod siebie.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
|
« Odpowiedz #46 : 2014-01-05, 23:35:52 » |
|
Aczkolwiek, jak kto chce się nabawić "złych nawyków", co grozi późniejszym wypaczeniem kwintesencji ŻO, ten może polegać na takich kalkulatorach i iść z nimi przez życie...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
« Odpowiedz #47 : 2014-01-06, 09:13:46 » |
|
... Ten kalkulator jest tyle samo warty, co te Twoje phpBB dla ubogich. Albo co Windows XP przy Win 8.1. ;->
...
Wartość użytkową "łopaty" oceniasz w kategorii "zabawki dla cywilizowanego człowieka". Wypchaj się kosmosem do pełna, skoro prostota Cię gnębi. A to i tak niewiele w kwestii estetyki. Prymitywne liczydło jest super, bezmyślne takie. Jak mu wpiszesz, tak Ci wyliczy. Krysiu48, moja nieznacznie młodsza Koleżanko.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
|
« Odpowiedz #48 : 2014-01-06, 10:07:09 » |
|
Wypchaj się kosmosem do pełna, skoro prostota Cię gnębi. Śliczne Nie jakieś tam ordynarne siano czy pakuły
|
|
|
|
|
|
|
krysia48
Go
|
|
« Odpowiedz #49 : 2014-01-06, 11:41:18 » |
|
... Ten kalkulator jest tyle samo warty, co te Twoje phpBB dla ubogich. Albo co Windows XP przy Win 8.1. ;->
...
Wartość użytkową "łopaty" oceniasz w kategorii "zabawki dla cywilizowanego człowieka". Wypchaj się kosmosem do pełna, skoro prostota Cię gnębi. A to i tak niewiele w kwestii estetyki. Prymitywne liczydło jest super, bezmyślne takie. Jak mu wpiszesz, tak Ci wyliczy. Krysiu48, moja nieznacznie młodsza Koleżanko. Powiem szczerze ze jestem z liczydła zadowolona mój nieznacznie starszy kolego
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
« Odpowiedz #50 : 2014-01-06, 11:44:34 » |
|
Opamiętaj się, człowieku, bo ręce opadają. Ja po prostu pilniej od Ciebie czytałem posty admina, widać. Ten kalkulator jest tyle samo warty, co te Twoje phpBB dla ubogich. Albo co Windows XP przy Win 8.1. ;-> Jak to zmierzyles, ze pilniej? Pilnometrem? Programuje prawdopodobnie dluzej, niz ty zyjesz dzieciaku. Ale nowy skrypt ma niewatpliwie jedna zalete - funkcje ignoruj wbudowana w forum.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
|
« Odpowiedz #51 : 2014-01-06, 13:20:45 » |
|
... Powiem szczerze ze jestem z liczydła zadowolona mój nieznacznie starszy kolego Oczywiście, dane można bezboleśnie zaktualizować, potrawy złożone- typu "Olczańska Adasia"- skalkulować. Wypchaj się kosmosem do pełna, skoro prostota Cię gnębi. Śliczne Nie jakieś tam ordynarne siano czy pakuły Akurat siano i pakuły stanowią na ziemi jakąś wartość, a kosmos to taka przyzwoitka, wszyscy "wią", że jest.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
|
« Odpowiedz #52 : 2014-01-06, 14:14:04 » |
|
Opamiętaj się, człowieku, bo ręce opadają. Ja po prostu pilniej od Ciebie czytałem posty admina, widać. Ten kalkulator jest tyle samo warty, co te Twoje phpBB dla ubogich. Albo co Windows XP przy Win 8.1. ;-> Jak to zmierzyles, ze pilniej? Pilnometrem? Programuje prawdopodobnie dluzej, niz ty zyjesz dzieciaku. Ale nowy skrypt ma niewatpliwie jedna zalete - funkcje ignoruj wbudowana w forum.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
|
« Odpowiedz #53 : 2014-01-06, 19:26:28 » |
|
Programuje prawdopodobnie dluzej, niz ty zyjesz dzieciaku. Ale nowy skrypt ma niewatpliwie jedna zalete - funkcje ignoruj wbudowana w forum.
Hyhy. Oj, bo się zdziwisz, bo się zdziwisz... Chyba, że pracujesz w domku, a pensję dostajesz w dolarach, to ci podam rękę.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
|
« Odpowiedz #54 : 2014-01-06, 19:27:54 » |
|
Właściwie to nie wiem ile masz lat... może faktycznie i dłużej, ale dłużej nie znaczy wcale, że jesteś lepszy.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
|
« Odpowiedz #55 : 2014-01-06, 19:29:26 » |
|
Ja w każdym razie mam zaliczone 8 klas podstawówki, a nie 6.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
|
« Odpowiedz #56 : 2014-01-06, 19:40:32 » |
|
To jak kolega jest "programistą", to pojadę po bandzie i napiszę: Win 8.1 jest niczym VIM porównując go z Win XP, który wydaje się być w tej konfiguracji domyślnym okienkowym notatnikiem. ;->
|
|
|
|
|
|
|
krysia48
Go
|
|
« Odpowiedz #57 : 2014-01-07, 16:39:45 » |
|
Czy korzystacie lub korzystaliście z książki kucharskiej naszego doktora,bo boje się ze znudzi mnie moja monotonna kuchnia.Gotowac nigdy nie lubiałam,wiec idąc na łatwiznę jem w kólko to samo.Przeglądająć forum doczytałam ze w książce są ciekawe przepisy z podanym BTW czyli super.Przeglądam texz KUCHNIE STACHURSKIEJ ale powiem szczerze ze w wersji drukowanej "papierowej" będzie mi szybcie i prościej stosować się do przepisu.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
|
« Odpowiedz #58 : 2014-01-07, 16:52:24 » |
|
Czy korzystacie lub korzystaliście z książki kucharskiej naszego doktora,bo boje się ze znudzi mnie moja monotonna kuchnia.Gotowac nigdy nie lubiałam,wiec idąc na łatwiznę jem w kólko to samo.Przeglądająć forum doczytałam ze w książce są ciekawe przepisy z podanym BTW czyli super.Przeglądam texz KUCHNIE STACHURSKIEJ ale powiem szczerze ze w wersji drukowanej "papierowej" będzie mi szybcie i prościej stosować się do przepisu.
Ja też niespecjalnie gotuję, od wielkiego dzwonu, jak mnie naleci. Tylko ja nie mam problemów z monotonią. Teresa to dla mnie mistrz Dużo nie kosztuje, może warto rozważyć zakup książki. Jeśli nie lubisz gotować, to celuj w potrawy jednogarnkowe, gotowane "na zaś", masz tam wszystko wyliczone, więc łatwizna...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
« Odpowiedz #59 : 2014-01-07, 17:00:09 » |
|
Książkę mam, ponieważ bezustannie "trwonię" energię na zachęcenie Rodziny. Osobiście lubię prostotę i monotonię w posiłkach, a zapożyczone z "Książki Kucharskiej" przepisy i tak modyfikuję chemicznie- zwyczajnie upraszczam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|