Gavroche
|
|
Odp: witam
« Odpowiedz #80 : 2014-01-23, 18:56:27 » |
|
No, może ten móżdżek kiedy spróbuję. Grzybkowy? Ja lubię grzyby. To jak candidą przerośnięty Mi orzechowo leci
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
« Odpowiedz #81 : 2014-01-23, 19:04:38 » |
|
Tak opisujecie smaki, że faktycznie trzeba spróbować. Już tylu rzeczy nauczyłam się na tym Forum i wprowadziłam w życie, że może jeszcze i móżdżek będę jadła.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
|
« Odpowiedz #82 : 2014-01-23, 19:07:42 » |
|
No, może ten móżdżek kiedy spróbuję. Grzybkowy? Ja lubię grzyby. Znajoma mówiła, że w pewnej wytwornej restauracji do zupy grzybowej go dodają (wie z pierwszej ręki). Klienci są zachwyceni (nie wiedząc o tym)...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
« Odpowiedz #83 : 2014-01-23, 19:10:25 » |
|
No, może ten móżdżek kiedy spróbuję. Grzybkowy? Ja lubię grzyby. To jak candidą przerośnięty Mi orzechowo leci Ta candida nie brzmi zachęcająco.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
« Odpowiedz #84 : 2014-01-23, 19:11:19 » |
|
A co takiego dobrego w tym móżdżku?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
|
« Odpowiedz #85 : 2014-01-23, 19:25:19 » |
|
A co takiego dobrego w tym móżdżku? To, że nim jest. Podobne leczyć podobnym. Zawiera mnóstwo cholesterolu i fosfolipidów. Tradycyjnie poleca się mózgi zwierząt przy niedomogach układu nerwowego, ale nie wiem jak to się tłumaczy. Zawierają wszystko co potrzeba do odbudowy naszej tkanki nerwowej, ale przecież i tak muszą być strawione... Adminie podpowiesz?
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
|
« Odpowiedz #86 : 2014-01-24, 18:04:46 » |
|
Móżdżek można dostać czasem w jakiejś dobrej jatce, albo umówić się w mięsnym, nie jest to popularna sprawa Ja szczęśliwie mam obok domu sklep mięsny z produktami w Witkowa. Wątroba cielęca i mózgi wieprzowe do kupienia każdego tygodnia. Tak brałem te mózgi nie patrząc nawet na naklejoną etykietę, a wczoraj ją czytam, a tam napisane "Agrofirma" i "produkt przeznaczony jako pełnowartościowy na diecie optymalnej" (lub jakoś podobnie napisane było).
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
|
« Odpowiedz #87 : 2014-01-24, 18:12:29 » |
|
Ble , fuj . A ja nienawidzę móżdżku. Hyhy. Wątróbka , nie do pokonania. Próby uczciwe były. Kończą się odruchem wymiotnym. To co by dopiero było przy mózgu... Wiem, co piszę, bo moja mama mam tak jak Ty... Przy obcowaniu z wątrobą to czasem ją "weźmie", ale przy mózgu to cała się... Od razu głowa w sedes.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
|
« Odpowiedz #88 : 2014-01-24, 18:20:20 » |
|
.... "produkt przeznaczony jako pełnowartościowy na diecie optymalnej" (lub jakoś podobnie napisane było). Na serio tak pisało?
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
|
« Odpowiedz #89 : 2014-01-24, 18:47:04 » |
|
Tak, poważnie mówię.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
|
« Odpowiedz #91 : 2014-01-24, 20:13:29 » |
|
A może ktoś zastosował sprytny marketing?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
|
« Odpowiedz #92 : 2014-01-24, 20:24:01 » |
|
No jasne, zwykłe poszerzanie rynku.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
|
« Odpowiedz #93 : 2014-01-24, 20:25:39 » |
|
No jasne, zwykłe poszerzanie rynku. Na jajach lepszy bisnes
|
|
|
|
|
|
|
|
|
krysia48
Go
|
|
« Odpowiedz #96 : 2014-01-28, 10:41:50 » |
|
Czytałam ostatnio o tym ile to dostarczamy naszemu organizmowi toksyn,postanowiłam więc zadbac o moje "wnętrzności"i zrobić detoks.Kupiłam w aptece DENOXINAL,ale wiem ze są tez domowe sposoby na oczyszczenie organizmu,czy ktoś z Was ma jakiś sprawdzony sposób na pozbycie się wszelkich paskudztw z organizmu?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
|
« Odpowiedz #97 : 2014-01-28, 10:43:03 » |
|
Czytałam ostatnio o tym ile to dostarczamy naszemu organizmowi toksyn,postanowiłam więc zadbac o moje "wnętrzności"i zrobić detoks.Kupiłam w aptece DENOXINAL,ale wiem ze są tez domowe sposoby na oczyszczenie organizmu,czy ktoś z Was ma jakiś sprawdzony sposób na pozbycie się wszelkich paskudztw z organizmu?
No. Nie dostarczać
|
|
|
|
|
|
|
krysia48
Go
|
|
« Odpowiedz #98 : 2014-01-28, 10:49:42 » |
|
Gawroche tyle to ja tez wiem musiałabym przestać jesc no a potem oddychać,byłaby rychła smierc
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
« Odpowiedz #99 : 2014-01-28, 10:59:03 » |
|
Kup sobie lepiej plastry na podeszwy, tak wyciągają ponoć brudy, że nóg nie trzeba myć... Albo nie czytaj głupot, co dla gospodyń domowych piszą.
|
|
|
|
|
|
|
|