Strony: [1] 2
|
|
|
Autor
|
Wtek: slabosc jest moja silaom (Przeczytany 13787 razy)
|
MariuszM
Go
|
Proporcja jest tak ciasna, jak umysł oponenta...?! Mieści się od 1:1-5:0,2-1,5 Bo jak zjem 20gB i 100 Tuściu i 10g Ww przed treningiem, to jakoś wyjdzie 1:5:0,5 A jak wypije tylko śmietankę 2:30:3 1:15:1,5 magia kurna O "szambie" słyszałeś? Znaczy już czytałeś? dlatego podbije dopisujac oryginal homo bez sapiens jest tyle wart,co bieg ...xz-KM bez celu !! 'chudziaki' bez obciaźenia martwego kregu :$ zycie jest zbyt krotkie,aby biegac biegac biegac... Gdzie czas na przyjemnosci n. p. k... nie moglam sie powstrzymac przed tym wpisem kuluryste optymalnego pod okiem Maestro od ciezarkow,samo rosnie do pi razy oko 40 tu i tam...he he Ciasne umysly drepcza w miejscu. Przyszlosc nalezy DOnas forumowych kulturzystow,co nadaja ton forumowi dlatego jest prawie one bilion$ wejsc na strone.B-) Podpis be-em jak m(b)ilion$ he he
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Deoxys
Go
|
Proporcja jest tak ciasna, jak umysł oponenta...?! Mieści się od 1:1-5:0,2-1,5 Bo jak zjem 20gB i 100 Tuściu i 10g Ww przed treningiem, to jakoś wyjdzie 1:5:0,5 A jak wypije tylko śmietankę 2:30:3 1:15:1,5 magia kurna O "szambie" słyszałeś? Znaczy już czytałeś? dlatego podbije dopisujac oryginal homo bez sapiens jest tyle wart,co bieg ...xz-KM bez celu !! 'chudziaki' bez obciaźenia martwego kregu :$ zycie jest zbyt krotkie,aby biegac biegac biegac... Gdzie czas na przyjemnosci n. p. k... nie moglam sie powstrzymac przed tym wpisem kuluryste optymalnego pod okiem Maestro od ciezarkow,samo rosnie do pi razy oko 40 tu i tam...he heCiasne umysly drepcza w miejscu. Przyszlosc nalezy DOnas forumowych kulturzystow,co nadaja ton forumowi dlatego jest prawie one bilion$ wejsc na strone.B-) Podpis be-em jak m(b)ilion$ he he To juz jest łapa a nie łapka
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Próbuję to ogarnąć... O so cho? Szedłem kiedyś z rozrywkowym kolegą i zagadnęła do nas pani z TV: "Co panowie sądzą o życiu kulturalnym w Mieście"? Chwila konsternacji. Kolega do mikrofonu: "Przepraszam, a czy tu chodzi o knajpy"? Więc, czy tu chodzi o knajpy?
|
|
|
|
|
|
|
Deoxys
Go
|
W życiu ! Ale jak sie cyfry pojawiły to co, nie można schlebić ?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W życiu ! Ale jak sie cyfry pojawiły to co, nie można schlebić ? Aaaa, czyli gamoń jestem Mariusz i Radzio to muszą się starać, żeby mój zmartwiały mózg zaskoczył W sumie Radzio bardziej Cieszymy się?
|
|
|
|
|
|
|
Deoxys
Go
|
Od ucha do ucha
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Świętujecie coś?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Próbuję to ogarnąć... O so cho? ... Cieszymy się?
Daj młodszemu Koledze zebrać myśli. Wiara jak jest taka jest, ale ani tkwić, ani trzymać innych w błędzie nie powinna. aniani
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
coolturzysci som Ok,tak powiedzgal doktor...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A! Jesteś Smyku. Co oznacza dla Ciebie wyraz tu użyty, cytuję- "podbije". Jest tam "ę"?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W życiu ! Ale jak sie cyfry pojawiły to co, nie można schlebić ? O! Bez urazy. "Schlebić"- właśnie o "chlebie" zaintonuję filozoficznie. To, że chleb ma większy obwód od bułki powszechnie wiadomo, ale zauważę, że nie oznacza to jeszcze, że jest już dobry. Mariusz, wyrwałeś mnie DO tablicy, to pewne. Po co? Po podniesieniu ilości białka popełniłeś już jakiś fajny artykuł do Miesięcznika? Jeżeli tak, to pochwal się.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Proporcja jest tak ciasna, jak umysł oponenta...?! Mieści się od 1:1-5:0,2-1,5 Bo jak zjem 20gB i 100 Tuściu i 10g Ww przed treningiem, to jakoś wyjdzie 1:5:0,5 A jak wypije tylko śmietankę 2:30:3 1:15:1,5 magia kurna O "szambie" słyszałeś? Znaczy już czytałeś? dlatego podbije dopisujac oryginal homo bez sapiens jest tyle wart,co bieg ...xz-KM bez celu !! 'chudziaki' bez obciaźenia martwego kregu :$ zycie jest zbyt krotkie,aby biegac biegac biegac... Gdzie czas na przyjemnosci n. p. k... nie moglam sie powstrzymac przed tym wpisem kuluryste optymalnego pod okiem Maestro od ciezarkow,samo rosnie do pi razy oko 40 tu i tam...he he Ciasne umysly drepcza w miejscu. Przyszlosc nalezy DOnas forumowych kulturzystow,co nadaja ton forumowi dlatego jest prawie one bilion$ wejsc na strone.B-) Podpis be-em jak m(b)ilion$ he he Bylo karate i podnoszenie ciezarow?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Rekord świata w dwuboju przez K.O?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
biegalem w kolo za swoim ogonem...ptfu przed siebie znaczy, po 90m prostakacie,boisku. Z malym przystankiem ,odpoczynkiem na 11m. ;D
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Szefu! Pamiętam. Znaczny czas temu zdecydowałem, że zamiast "huczeć" o szkodliwości chociażby margaryny i niby-serów, napompuję tak lodówki i zamrażarki dobrem typu masło, sery różnej maści i jajca, żeby nawet centymetr śmiecia nie wcisnął się ponad to. Rak drepcze w kółko do tyłu, tarczyca też mniej kąśliwa, prostata żartować pozwala- to nic, że Bogu dziękują, ich wiara. A! Przypomniałem sobie. Rozmemłaną galaretę typu "kisiel" do "betonu" porównywać, to raczej z uwagi na własne ego jest fortel.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Szefu! Pamiętam. ... Szefu! Przypomniałem sobie. Miesiąc się kończy, a ja czuję, że moja premia to sobie poszła aaa. No to chociaż dla Mariusza spróbuję coś ugrać. Pięknie to sobie wykombinowaliśmy, żeby fortelu użyć i "gdzie się dwóch bije..." tak nie tylko trzeciego, ale i trzecich podpuścić można. To taki amerykański wrestling, tyle że tam dalej, prawdopodobnie z głodu lub z nudy pieniędzmi się bawią. A! Nijak nie wiem jak rozgryźć ten skrót K.O. ? K u l t u r a l n o - O ś w i a t o w y może być? Źródło- oczywiście to Forum. http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=4630.msg276413#msg276413
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Radzio chcesz cos ugrac dla mnie? Dowiedz sie czy swiss aktualny jest 24-28.04 skad o ktorej wyjazd i czy cza paszport? Ja probuje 2 miechy i lipa. Albo nr nie teges,albo mail,albo posrednicy wiom wiecej niz ja. A i jeszcze jedno, mnie sie nie odmawia
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Paszportu nie trzeba. Dowód wystarczy.
|
|