Strony: 1 [2]
|
|
|
Autor
|
Wtek: zwiększone łaknienie po lekach a prwidłowe BTW (Przeczytany 20351 razy)
|
renia
|
Jak żołądek się skurczy to już mniejsze ilości jedzenia wystarczają i z ssaniem spokój...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale lekarz w Twoim przypadku jest niezbędny...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ja zjadbym posilek z BiT w proporcji 1:2 i popijal w trakcie wode gazowana lub herbate.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Woda gazowana przy zapaleniu żołądka chyba nie jest wskazana?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
nie wiem,nie jestem lekarzem ale mysle sobie,ze jak zoladek lubi kwasne,to woda gaz chyba nie zaszkodzi co2
|
|
|
|
|
|
|
Yogi
Go
|
po wodzie gazowanej mi nic nie jest, a propos lekarza to zdaje mi się że mój gastrolog dostanie zawału gdy mu powiem że jestem na ZO, ale zauważyłem poprawę z moim żołądkiem, nie mam odruchów wymiotnych a to jest duży plus
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gastrologowi nie warto mówić o DO. Jeśli chcesz wyzdrowieć to wybierz się do lekarza optymalnego. Dzwoniłeś do Ciechocinka?
|
|
|
|
|
|
|
Yogi
Go
|
Nie dzwoniłem zadzwonię w poniedziałek
|
|
|
|
|
|
|
Yogi
Go
|
W razie coś to dzięki wszystkim za porady ssanie przeszło, widocznie organizm się przyzwyczaił do leków. pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Skąd będziesz jechał? @Tadeusz jest, a przynajmniej powinien być najbardziej kompetentny. Nasz Tadeusz, znaczy z tego Forum. @tadeusz to Tadzio- "porządne chłopisko". A przy tym Przewodniczący Komisji Rewizyjnej OSO. Urzęduje w Arkadii przy ul.Prof. Lorentowicza 19.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2]
|
|
|