forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.
2024-04-20, 06:14:30

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.
659884 wiadomości w 4058 wątkach; wysłane przez 27 użytkowników
Najnowszy użytkownik: startom
* Strona główna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Wolne tematy
| | |-+  co i w czym bierzecie do pracy do jedzenia?
« poprzedni następny »
Strony: 1 [2] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: co i w czym bierzecie do pracy do jedzenia?  (Przeczytany 12184 razy)
Blackend
Hero Member
*****
wiadomości: 55828


Odp: co i w czym bierzecie do pracy do jedzenia?
« Odpowiedz #20 : 2014-01-16, 20:29:56 »

Ja, obowiązkowo, bo bez soli mi nie smakuje.  Cool
Zapisane
Gavroche
Hero Member
*****
wiadomości: 41536


Odp: co i w czym bierzecie do pracy do jedzenia?
« Odpowiedz #21 : 2014-01-16, 20:30:10 »

Solisz ziemniaki? Shocked Ktoś jeszcze? Very Happy Wink
Ja.
Nie wiem po co, bo jak zapomnę, to też zjem Wink
Zapisane
Radzio
Gość


Email
Odp: co i w czym bierzecie do pracy do jedzenia?
« Odpowiedz #22 : 2014-01-17, 07:42:17 »

Wybaczcie namolnemu dziwakowi? A frytki? Very Happy
Zapisane
Gavroche
Hero Member
*****
wiadomości: 41536


Odp: co i w czym bierzecie do pracy do jedzenia?
« Odpowiedz #23 : 2014-01-17, 07:49:12 »

Wybaczcie namolnemu dziwakowi? A frytki? Very Happy
W McDonaldzie już posolone dają Wink
Zapisane
Radzio
Gość


Email
Odp: co i w czym bierzecie do pracy do jedzenia?
« Odpowiedz #24 : 2014-01-17, 07:58:27 »

A frytki? Very Happy
Zapisane
Strony: 1 [2] Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Działające na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.049 sekund z 21 zapytaniami.