forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Go. Zaloguj si, lub zarejestruj prosz.
2024-11-25, 17:03:19

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.
669747 wiadomoci w 4061 wtkach; wysane przez 34 uytkownikw
Najnowszy uytkownik: root
* Strona gwna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj si Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Wolne tematy
| | |-+  Masło wraca drobnymi kroczkami do łask
« poprzedni nastpny »
Strony: 1 2 3 4 5 6 [7] Do dou Drukuj
Autor Wtek: Masło wraca drobnymi kroczkami do łask  (Przeczytany 60223 razy)
Jarek
Go


Email
Odp: Masło wraca drobnymi kroczkami do łask
« Odpowiedz #120 : 2015-11-04, 22:01:47 »

Tak wiem o co Ci chodzi .Takie proste a takie trudne . Cool Shocked Laughing
Zapisane
vvv
Go


Email
Odp: Masło wraca drobnymi kroczkami do łask
« Odpowiedz #121 : 2015-11-05, 03:55:21 »

Dlatego normę dla mózgu ustawowo podnieśli na 180g, a w niektórych przypadkach nawet więcej! Wink  Laughing
Tak mi się szybko zupełnie nieuzasadnienie skojarzyło z "toksycznymi piecami" co zasmożyły Kraków.
 Wink
Zapisane
Jarek
Go


Email
Odp: Masło wraca drobnymi kroczkami do łask
« Odpowiedz #122 : 2015-11-05, 07:32:37 »

A link z pogodą na tydzień gdzie? Laughing
Zapisane
Diogenes z Synopy
Go


Email
Odp: Masło wraca drobnymi kroczkami do łask
« Odpowiedz #123 : 2016-09-19, 16:03:53 »

Dlaczego masło nie tanieje?  Proszę:   Confused

Cytuj
"W okresie pierwszych siedmiu miesięcy br., na poziomie wyższym niż przed rokiem, utrzymywał się wywóz mleka płynnego i śmietany (wzrost wolumenu o 17%), masła i tłuszczów mlecznych (o 16%), serów i twarogów (o 3,5%, w tym serów dojrzewających – o 2,6%, a serów niedojrzewających – o 5%) oraz kazeiny (o 6%). Tendencje spadkowe wykazuje natomiast eksport mleka w proszku w porównaniu z analogicznym okresem 2015 r. – spadek wolumenu (o 26%), jogurtów i napojów fermentowanych (o 14%), serwatki (o 10%) i lodów (o 3%)" - czytamy w raporcie.

http://stooq.pl/n/?f=1101541&c=1&p=4+22
Zapisane
Strony: 1 2 3 4 5 6 [7] Do gry Drukuj 
« poprzedni nastpny »
Skocz do:  

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Dziaajce na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeone.
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.032 sekund z 17 zapytaniami.