Gavroche
|
pamietaj, ze PRODUKTY SZKODLIWE: Produkty mleczne: mleko, sery, jogurty, kefiry, lody, śmietana. Nie zalewaj, rotuj Mam dobre "wygłodzone" geny po przodkach, pastuchach i biedakach. Jelita mam szczelne jak rosyjski okręt atomowy, nawet pół białka nie przepuszczą z oszczędności
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja zostalem ostro skarcony i teraz mam wiecej pokory w sobie. Otoz wczoraj po sniadaniu z zoltek na smalcu z cebula (przysmak niejakiego Adama319 z forum DD) popilem nieopatrznie smietanka i dzisiaj rano musialem wyduszac kroste na brodzie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
To znak I co teraz poczniesz?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...i nie musisz nikogo prosić o przysługę...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To znak I co teraz poczniesz? Nie mam pojecia, bo smietanka mi bardzo smakuje a jak wiadomo Smak to podstawa systemu 4eS...czuje sie jak premier Tusk - w rozkroku..
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
To znak I co teraz poczniesz? Nie mam pojecia, bo smietanka mi bardzo smakuje a jak wiadomo Smak to podstawa systemu 4eS...czuje sie jak premier Tusk - w rozkroku.. Może Grzesio Rec Ci coś wymyśli, niegłupi jest i ciągle się kształci... Miał napisać trochę o mlecznych w wolnej chwili Tylko żeby mięśnie międzyżebrowe wytrzymały
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie ma mało czasu bo (rec)habilitację pisze...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To znak I co teraz poczniesz? Nie mam pojecia, bo smietanka mi bardzo smakuje a jak wiadomo Smak to podstawa systemu 4eS...czuje sie jak premier Tusk - w rozkroku.. Może Grzesio Rec Ci coś wymyśli, niegłupi jest i ciągle się kształci... Miał napisać trochę o mlecznych w wolnej chwili Tylko żeby mięśnie międzyżebrowe wytrzymały Rec-epta Grzesia jest dosc przeidywalna - zjesc tyle bialka, ze az uszami zacznie wyplywac, wtedy nie bedzie juz ochoty i przede wszystkim miejsca na mieszanie kolejnego bialka. I problem rozwiazany
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Jeśli od nadmiaru cukru się dostaje cukrzycę, to od białka białaczkę? Czy coś na s...?
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
..." ślepo wierzyli w doniesienia naukowe..." Czyli kierowanie się doniesieniami naukowymi i zaleceniami lekarskimi jest ślepą wiarą? Okazuje się, że tak...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
..." ślepo wierzyli w doniesienia naukowe..." "Wiara czyni cuda..." Na szczęście lud jest tak ogłupiony, że mając do wyboru masło i mix - wybiera mix, bo opakowany jak masło (co wystarczy do wiary, że to masło) tańszy, smakuje jak margaryna, więc nie opłaca się kupować masła, bo "smakuje jak margaryna". Masło extra po 13 zł/kg - i oby tak pozostało jak najdłużej.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Oczywiście, że "wiara naukowa", bo opiera się na doświadczeniu, a zwykła "wiara" na zabobonie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja sporo lat jadłam margarynę, przez tą wiarę naukową opartą na doświadczeniu...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dlatego masło wraca do łask ,już od 10 lat ,i wrócić nie może. Masło jest szkodliwe dla tych co mogą wszystko jeść ,dlatego margaryna łaskawie zostanie .
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dlatego masło wraca do łask ,już od 10 lat ,i wrócić nie może. Masło jest szkodliwe dla tych co mogą wszystko jeść ,dlatego margaryna łaskawie zostanie .
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja sporo lat jad³am margarynê, przez t± wiarê naukow± opart± na do¶wiadczeniu... Może lepiej przy margarynie pozostać? Bo to ponoć takie wspaniałe źródło wszystkiego.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Niedobrze będzie, gdy masy masowo zaczną przechodzić na "wiarę w Kwaśniewskiego", czy inny niskowęglowodanowy zabobon! Zaszkodzą sobie tym chlebem z wiadrem smalcu...
|
|
|
|
|
|
|
|