administ
Go
|
Ja się tyle rad oczytałam,że teraz to juz naprawdę nie wiem.Ważyć? Nie ważyć? Liczyć?Nie liczyć? A ponoć to wcale nie skomplikowana dieta MYŚLEĆ, reszta sama wyjdzie.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Ja się tyle rad oczytałam,że teraz to juz naprawdę nie wiem.Ważyć? Nie ważyć? Liczyć?Nie liczyć? A ponoć to wcale nie skomplikowana dieta Nic nie licz, nic nie waż, proporcją BTW też sobie nie zaprzątaj głowy, tak jak radzi Gavroche. Wszak żywisz się już "optymalnie" kilka lat, nieprawdaż. A w razie czegoś niedobrego, to od razu uderzaj do Gavroche po dalsze "dobre rady".
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wymieniliscie sie fotkami, ze znacie swoj wyglad? Byle jak waży, byle co gada
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
5-10-15 To taki program dla dzieci był za komuny... Hola, hola! Jakiej komuny? Ja oglądałem ten program.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Wymieniliscie sie fotkami, ze znacie swoj wyglad? Byle jak waży, byle co gada Ale w takich "spartańskich" potrawach jak wątróbka z cebulką i czosnkiem, znam proporcję BTW zawsze znakomicie No i nie ma tego "dreszczyku emocji".
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Dodam nieskromnie, że w tym przypadku tak bez liczenia jakoś potrafię ocenić.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Dodam nieskromnie, że w tym przypadku tak bez liczenia jakoś potrafię ocenić. Co potrafisz ocenić?
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Dodam nieskromnie, że w tym przypadku tak bez liczenia jakoś potrafię ocenić. Co potrafisz ocenić? No proporcję BTW.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Z tego co pamietam Anakin, tak sledzac jednym okiem, to w tej twojej dyskusji z Venso obaj zadeklarowaliscie ze pokazcie jakies fotki swiadczace o waszej fajniejszosci. Chyba o szesciopaki chodzilo/ Niestety obaj nie pokazaliscie nic. Wiec jak to jest tak naprawde? Wirtualni herosi tacy a jak co do czego to nie ma czym sie chwalic?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
anakin
Go
|
Zyon z tego co widzę od dawna, to robisz chyba za murzyna Gavroche.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Albo za starszego brata.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zyon z tego co widzę od dawna, to robisz chyba za murzyna Gavroche.
Murzyn pisze się z dużej litery.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Murzyni sa najbardziej napakowani. Rozne rzeczy widzisz, rozne wiesz, z reguly wiesz najlepiej ze wszystkich.
Po prostu cos wspomniales o wygladzie, wiec mnie to zaciekawilo, bo podobno krowa co duzo ryczy to malo mleka daje. Z tego co pamietam to obaj zaliczyliscie EPIC FAIL.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
anakin
Go
|
Ale to była przenośnia. Nie chodziło o Murzyna, a o "murzyna". Nie bądźmy rasistami.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja się tyle rad oczytałam,że teraz to juz naprawdę nie wiem.Ważyć? Nie ważyć? Liczyć?Nie liczyć? A ponoć to wcale nie skomplikowana dieta MYŚLEĆ, reszta sama wyjdzie. Auć!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale to była przenośnia. Nie chodziło o Murzyna, a o "murzyna". Nie bądźmy rasistami. Czym się różni Murzyn od murzyna?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ale to była przenośnia. Nie chodziło o Murzyna, a o "murzyna". Nie bądźmy rasistami. Czym się różni Murzyn od murzyna? kolorem skóry
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Troche forum mh zajechalo, zmywam sie z temata, dziewczyna chce pomocy w koncu a tu jakies hejty rasistowskie leca.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
anakin
Go
|
Murzyni sa najbardziej napakowani. Rozne rzeczy widzisz, rozne wiesz, z reguly wiesz najlepiej ze wszystkich.
Po prostu cos wspomniales o wygladzie, wiec mnie to zaciekawilo, bo podobno krowa co duzo ryczy to malo mleka daje. Z tego co pamietam to obaj zaliczyliscie EPIC FAIL.
Zyon, po tym całym Twoim trollowaniu i hejcie, od paru tygodni, w kierunku jakichś osób z innego forum w wątku o "kłamliwych oświadczeniach", a przy jednoczesnym gadaniu jacy to oni chamscy, impertynenccy i ogólnie poniżej krytyki - nieco podupadłeś w moich oczach i nie mam najlepszego zdania o Tobie. Słabe to i infantylne. Niepoważne. I oblane lukrem hipokryzji zmieszanej z wyrachowaniem. Pisałeś, że nie raz uczestniczyłeś w dyskusjach na "wojującym forum". Może nie bez powodu, może Ty po prostu lubisz "wojować" uprawiając flaming. Ja już wyrosłem z takich bezproduktywnych gadek-szmatek, więc sorry. Pójdę zająć się czymś pragmatycznym i konstruktywnym. Jak wyczuwam smród, to się wycofuję zamiast wchodzić w bagno.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Ale to była przenośnia. Nie chodziło o Murzyna, a o "murzyna". Nie bądźmy rasistami. Czym się różni Murzyn od murzyna? Stanem umysłu. Nie każdy Murzyn to "przysłowiowy" murzyn.
|
|
|
|
|
|
|
|