renia
|
Spotkanie Optymalnych – Ostrzyce 2014 W imieniu Członków Pomorskiego Oddziału OSO, mam zaszczyt zaprosić wszystkich zainteresowanych optymalnych, na wspólne spotkanie na Wybrzeżu. W dniach 10 – 11 maja 2014r. organizujemy spotkanie szkoleniowo-wypoczynkowo-integracyjne w Centrum Rekreacji „u Stolema” w Ostrzycach – k/Wieżycy. Znajduje się tam restauracja (gdzie zamówiliśmy już optymalne dania) oraz kompleksowo wyposażone dwuosobowe domki. Jest to malownicza lokalizacja nad jeziorami. Znajduje się tam również, niezbędna dla nas, sala konferencyjna na 80 osób. Zapewniony jest obiad i uroczysta kolacja w sobotę (11.05) oraz śniadanie i obiad w niedzielę (11.05). Dokładny harmonogram zjazdu będzie przedstawiony w następnym (kwietniowym) numerze „Optymalni”. Całkowity koszt uczestnictwa w tym spotkaniu wynosi 200 PLN od osoby (pobyt i nocleg w domkach oraz wyżywienie). Wpłaty prosimy dokonywać na podany poniżej nr konta do dnia 10.03.2014r. z dopiskiem „Pomorze – 2014” . Bank Millennium: PL 33 1160 2202 0000 0002 5562 6735 Regina Ciereszko Prezes Oddziału OSO z siedzibą w Wejherowie Tel. 791 265 156 e-mail: regina.ciereszko@wp.plhttp://www.ustolema.pl/Ostrzyce i okolice
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Bedzie jakis poczestunek tymi slynnymi pestkami? Jak tak to przyjade
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Na środku sali bankietowej stoi wielki śrutownik. Myślę, że on będzie na okrągło śrutował - nawet śród nocnej ciszy...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Będę tam 26 lutego, to sprawdzę dojazd i łóżko... Nawigacja mnie zaprowadzi...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ty chyba nie masz dużo dalej tam niż ja...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie, no patrzałam na mapę, trochę różnicy jest...
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jadę! Sauna jest i to sucha. I jezioro rynnowe- zimne. Jak od śrutownika wypędzą gdzieś się podzieję.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Znów kąpielówki trzeba brać?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Widzę, że zrobiłam błąd przy dacie. Oczywiście sobota to nie jest 11.05. tylko 10.05.2014r. Dzień po dniu nie może być ta sama data. To nie jest "Dzień Świstaka"...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Bedzie jakis poczestunek tymi slynnymi pestkami? Jak tak to przyjade Pestki to podstawa.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|