Blackend
|
Tylko nie zapomnijcie szczoteczki, do sauny w sam raz będzie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Tylko nie zapomnijcie szczoteczki, do sauny w sam raz będzie. Można sobie plecy wyszorować.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zainteresowanie tym Zjazdem przerosło moje oczekiwania. Już jest sporo wpłat i telefonicznych rezerwacji, a jeszcze w miesięczniku się nie ukazało...
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Trzeba podziekowac Coolesiom DD Dobra robote chlopaki robia. Choc skutek odwrotny od oczekiwanego, bo Optymalnych przybywa w przybywa w postepie geometrycznym do liczby ich wpisow. Nie mozna pominac tutaj Don Vita, bo utrzymujac serwer i swoich podopiecznych tez swoja cegielke dla Optymalnych doklada
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Don Vitto, cappo di tutti capi Na bank Sycylijczyk. Włoscy mafioso przy sycylijskich, to baranki prowadzone na rzeź...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Trzeba podziekowac Coolesiom DD Dobra robote chlopaki robia. Choc skutek odwrotny od oczekiwanego, bo Optymalnych przybywa w przybywa w postepie geometrycznym do liczby ich wpisow. Nie mozna pominac tutaj Don Vita, bo utrzymujac serwer i swoich podopiecznych tez swoja cegielke dla Optymalnych doklada Don Vitto, cappo di tutti capi Na bank Sycylijczyk. Włoscy mafioso przy sycylijskich, to baranki prowadzone na rzeź...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Może jaką nagrodę im ufundować? Proponuję kwartalną prenumeratę Miesięcznika OPTYMALNI!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zainteresowanie tym Zjazdem przerosło moje oczekiwania. Już jest sporo wpłat i telefonicznych rezerwacji, a jeszcze w miesięczniku się nie ukazało... Kurczę! Żeby tylko miejsc dla wszystkich chętnych wystarczyło.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zainteresowanie tym Zjazdem przerosło moje oczekiwania. Już jest sporo wpłat i telefonicznych rezerwacji, a jeszcze w miesięczniku się nie ukazało... Kurczę! Żeby tylko miejsc dla wszystkich chętnych wystarczyło. I serniczka
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Renia pewnie zacznie niedługo piec i mrozić partiami... Znaczy pani od pieczenia serniczka zacznie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zainteresowanie tym Zjazdem przerosło moje oczekiwania. Już jest sporo wpłat i telefonicznych rezerwacji, a jeszcze w miesięczniku się nie ukazało... Kurczę! Żeby tylko miejsc dla wszystkich chętnych wystarczyło. Też zaczęłam się obawiać. Ale Oddział Pomorski ma pierwszeństwo...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zainteresowanie tym Zjazdem przerosło moje oczekiwania. Już jest sporo wpłat i telefonicznych rezerwacji, a jeszcze w miesięczniku się nie ukazało... Kurczę! Żeby tylko miejsc dla wszystkich chętnych wystarczyło. I serniczka Otóż to...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Renia pewnie zacznie niedługo piec i mrozić partiami... Znaczy pani od pieczenia serniczka zacznie... Co Renia? Co pani? A kucharz od czego tam jest? Miałyśmy jechać w środę ustalić menu i wszystkie szczegóły, formalności i koszty związane z tym spotkaniem, ale kucharz jest akurat w ten dzień zajęty. W piątek już będzie wszystko wiadomo. Może Książkę Kucharską JK wezmę ze sobą... Niech kucharz podszkoli się deczko do tego czasu...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I to jest bardzo dobry pomysł!
|