|
Radzio
Gość
|
Nam proponowali jako atrakcjÄ wiejski smalec z chlebem... Trzeba byĹo braÄ w menu - to taki Ĺwietny test i zaraz widaÄ kto Äpa.  Zaraz tak Äpa i Äpa. A pewien rowerzysta to EuropÄ objechaĹ i o tym napisaĹ, ... ale wiadomo, sportowcy i aktywni turyĹci to ogĂłlnie rzecz biorÄ
c coĹ biorÄ
. PrzecieĹź nie idzie tyle ĹaziÄ i ĹaziÄ, albo pedaĹowaÄ i pedaĹowaÄ.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nam proponowali jako atrakcjÄ wiejski smalec z chlebem... Trzeba byĹo braÄ w menu - to taki Ĺwietny test i zaraz widaÄ kto Äpa.  Zaraz tak Äpa i Äpa. A pewien rowerzysta to EuropÄ objechaĹ i o tym napisaĹ, ... ale wiadomo, sportowcy i aktywni turyĹci to ogĂłlnie rzecz biorÄ
c coĹ biorÄ
. PrzecieĹź nie idzie tyle ĹaziÄ i ĹaziÄ, albo pedaĹowaÄ i pedaĹowaÄ. To dawno byĹo. MoĹźe i fistaszki jadĹ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Termin wpĹat na to Spotkanie zostaje przedĹuĹźony do 15 kwietnia (chyba, Ĺźe szybciej bÄdzie limit miejsc wyczerpany)
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeszcze jest 20 (max 30) miejsc wolnych na to Spotkanie. Lepiej by byĹo, aby osoby zainteresowane tym wyjazdem wpĹacaĹy teraz, gdyĹź pod koniec terminu wpĹat (15.04.br.) wyznaczonego przez OĹrodek. Co do czÄĹci merytorycznej Spotkania (prelegentĂłw) nie mam jeszcze caĹkowitego rozeznania. Ale "lada dzieĹ po niedzieli powinno siÄ przejaĹniaÄ"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...nie dopisaĹam, Ĺźe moĹźe nie byÄ potem miejsc... BÄdÄ informowaĹa na bieĹźÄ
co tutaj i na stronie... http://optymalni.hol.es/Osoby dzwoniÄ
ce do mnie w tej sprawie wĹaĹnie ta czÄĹciÄ
merytoryczna sÄ
najbardziej zainteresowane. RĂłwnieĹź dyskusjÄ
, konsultacjami...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
Reniu, masz talent Organizacja pierwsza klasa.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Renia, wez no zorganizuj jakis mecz miedzy forkami. Moze byc jakies dzwiganie, pilka nozna albo szachy, zobaczymy co te ciamajdy sa warte
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
TÄ
"dziaĹkÄ" zostawiÄ Tobie... nie mogÄ byÄ zbyt zachĹanna...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Reniu, masz talent  Organizacja pierwsza klasa. Teresa, nie chwal dnia przed zachodem...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ze mnie slaby organizator, jedyne co mi wyszlo dobrze to organizacja ewakuacji pakerskiej braci z forka DD Â
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
zofijeczka
Gość
|
MoĹźe regaty i kajaki
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...o! kajaki teĹź sÄ
...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
I taplanie w brodziku!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Zapasy w kislu, kto sie zglasza do ringu z Edytka?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Caly ring
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
zofijeczka
Gość
|
Kisiel jest nie zdrowy moĹźe lepiej w galarecie?
|
|
|
|
|
|
|
|