|
|
renia
|
A gwarancji Ci nie dam....
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale przecież telefon będzie działał i będziesz mógł być "na smyczy"...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ja praktycznie tylko...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na SMS-y szkoda mi czasu, zdjęcia lepsze wychodzą z aparatu...budzenie używam i na zegar zerkam...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A tak w ogóle to ten dotykowy miałam tylko przez tydzień i wróciłam do starego...
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzięki "anakin", te wszystkie instrukcje od Ciebie mam w jednym folderze i jak się ściśle do nich stosuję, to na ogół efekt jest zadowalający. Ale czasami nawet nie pomyślę o tym, żeby jakieś ułatwienie, czy uatrakcyjnienie wprowadzić. Dzięki. Poćwiczę dzisiaj z tą galerią - pobawię się w "galeriankę"...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Na SMS-y szkoda mi czasu, zdjęcia lepsze wychodzą z aparatu...budzenie używam i na zegar zerkam... No popatrz, a u mnie z telefonu lepsze zdjęcia wychodzą, do tego mam szybki procesor i ze siedemdziesiąt gigamajtów na pamięci wewnętrznej i karcie sd, do tego z oprogramowania wszystko co powinno się znajdować na komputerze do pracy i to z andka, więc nic mi więcej nie trzeba prócz zasięgu... Tylko, że ekran taki malutki tylko 5" a wzrok już nie ten co dawniej...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na SMS-y szkoda mi czasu, zdjęcia lepsze wychodzą z aparatu...budzenie używam i na zegar zerkam... No popatrz, a u mnie z telefonu lepsze zdjęcia wychodzą.................... Albo masz tak dobry telefon, albo tak kiepski aparat...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tylko, że ekran taki malutki tylko 5" a wzrok już nie ten co dawniej... ...Już nie te lata nie ten czas...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A to Forum chyba będziesz nadal prowadził... Odsuwasz się od Stowarzyszenia? Mi się to nie podoba... Ty i Stowarzyszenie tworzycie jedną całość, jeden cel Wam przyświeca (przynajmniej powinien)...Podziały zawsze osłabiają (Twój Tata też to pisał). Masz tyle dobrych ludzi w Stowarzyszeniu pracujących przez lata bezinteresownie, bez własnych korzyści, jeszcze często dokładających do "interesu". Bardzo nie podoba mi się to. Jakoś to tak dziecinnie brzmi. Biorę swoje zabawki i idę do domu...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Decyzja zapadła, a ponoć macie "bardzo dobrą Władzę, tylko nie trza jej przeszkadzać..." No to nie będę przeszkadzał.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Myślę, że jesteś pod wpływem osób, które mącą cały czas i myślą tylko o swoich korzyściach...
|
|
|
|
|
|
|
|
|