RafałS
|
Zdarzają się takie historie.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Jedna i druga opcja nie jest pociągająca dla Ciebie Pierwsza, zastanów się jaką masz stabilność ustroju skoro kromka pumpernikla zrobiła Ci takiego figla Druga, czynność umysłu hipochondryka daleka jest raczej od tej obiecywanej przez Doktora, samo to, że zjadłeś chleb, którego Doktor zabronił, już wiele mówi... Gavroche, między nami jest taka różnica, że ja na co dzień obcuję z matematyką i algorytmami, a mój skład diety jest (bo musi być) optymalny dla mózgu i generalnie dla całego CUN. Tobie zaś się wiele wydaje... Musiałeś bardzo dawno temu, o ile w ogóle, czytać książki Doktora. Szkoda, bo przecież i na Twój "ulubiony" temat Doktor pisał przy okazji cukrzycy, o małpach i trzustce. Ja zaś obiecałem sobie po ostatnim epizodzie, że w polemikę z Tobą wchodził nie będę. Pomnij na to.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Otóż to, Ty łykasz wszystko, co Jan Kwaśniewski, napisał bezkrytycznie Bo i skąd miałbyś być krytyczny? A książki są po to by z nich korzystać, a nie się do nich modlić czy uczyć na pamięć, kwiatuszku Nie wchodzisz, nie wchodzisz w tą polemikę ze mną, a wchodzisz Jak to jest? Nie możesz po prostu nie odpisywać?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ale ten akurat rozdział to byś mógł przeczytać. Polecam!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Znam go lepiej niż Ty, Rafciu. Doktor jest świetnym lekarzem i dietetykiem z niesamowitym instynktem. A ten rozdział i parę innych, no cóż, użyteczne by coś zobrazować przeciętnemu miłośnikowi "czemu pawiany się nie prostują"
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Zostaw pawiany, one są zajęte uciekaniem na skały przed kotami a także rozwijaniem zwierzęcych zdolności wśród "ludzkich" sawann Gafciu.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zostaw pawiany, one są zajęte uciekaniem na skały przed kotami a także rozwijaniem zwierzęcych zdolności wśród "ludzkich" sawann Gafciu. Ok. Może być przeciętnemu, bez pawiany. I Rafale, ale Gafcio mi, Boże uchowaj, nie przeszkadza
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ech ci informatycy....znam ich sporo i niekoniecznie wszyscy sie tak pieszcza z tym swoimi mozgami i cialami....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Raczej znikoma ilość, cola, pizza i batoniki, przynajmniej taki stereotyp Nie znam za wielu, dla mnie Kosmosi, ale raczej matematyczaki się biologią nie przejmują za bardzo...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No to fajna dieta, jak pizza z salami albo szynką naturalnie. I dużo sera na wierzch.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No to fajna dieta, jak pizza z salami albo szynką naturalnie. I dużo sera na wierzch. Salami jest tłusta, ser też, czekolada... Ale jak się wyrobi w 15%...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Raczej znikoma ilość, cola, pizza i batoniki, przynajmniej taki stereotyp Nie znam za wielu, dla mnie Kosmosi, ale raczej matematyczaki się biologią nie przejmują za bardzo... Kosmosie są matematyczakami? No proszę Cię...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Raczej znikoma ilość, cola, pizza i batoniki, przynajmniej taki stereotyp Nie znam za wielu, dla mnie Kosmosi, ale raczej matematyczaki się biologią nie przejmują za bardzo... Kosmosie są matematyczakami? No proszę Cię... A kto inny przez 20 000 mil będzie żarł odżywkę z tubki?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Może informatyczaki.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Może informatyczaki. Dla mnie nie do odróżnienia Wolność obcowania jest
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A u wiki? O! Zmuszając do obcowania traci się wolność. Po udowodnieniu oczywiście.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A u wiki? O! Zmuszając do obcowania traci się wolność. Po udowodnieniu oczywiście. Wiki rozróżnia Chwilunia. Zmuszając kogo? Do obcowania
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|