renia
|
Renia, a ile czasu jeździłaś z Ciechocinka do obwodnicy? Jednak Ty miałeś rację z tym, że na Obwodnicy Trójmiasta są miejsca, w których las nie jest ogrodzony i jest znak "uwaga na zwierzęta". Mądrowałam się z przyzwyczajenia....
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czy w programie jest przewidziane grupowe srutowanie b17? To jest obowiązkowy rytuał, aby koolesia zadowolić... Tak zwane przyjemne z pozytecznym I Renia najedzona i cooles syty bedzie Przynajmniej mi węglowodanów nie zabraknie...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Renia, a ile czasu jeździłaś z Ciechocinka do obwodnicy? Średnio 2 godziny...Teraz pojadę do Ostrzyc przez Tczew... A to świetnie, że tylko dwie godziny!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czy w programie jest przewidziane grupowe srutowanie b17? To jest obowiązkowy rytuał, aby koolesia zadowolić... Tak zwane przyjemne z pozytecznym I Renia najedzona i cooles syty bedzie Przynajmniej mi węglowodanów nie zabraknie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Renia, a ile czasu jeździłaś z Ciechocinka do obwodnicy? Średnio 2 godziny...Teraz pojadę do Ostrzyc przez Tczew... A to świetnie, że tylko dwie godziny! Na końcowy odcinek drogi możesz przeznaczyć dodatkowe pół godziny na błądzenie. Ja błądziłam 2 razy (nie słuchałam nawigacji ) i nie tylko ja...ale przyjemnie tam się błądzi, bo widoki są cudowne...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak zjadę w Swarożynie to niecałe 250km wychodzi.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Renia, a ile czasu jeździłaś z Ciechocinka do obwodnicy? Średnio 2 godziny...Teraz pojadę do Ostrzyc przez Tczew... A to świetnie, że tylko dwie godziny! Ciągle wydawało mi się, że to jeszcze jest sporo czasu do tego Spotkania, a to już tuż, tuż...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak zjadę w Swarożynie to niecałe 250km wychodzi. To ja mam 57 km. Teraz przez Tczew to będzie ponad 100...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale jak dojadę do obwodnicy i przez Żukowo, to tylko 10km dalej, dlatego wybiorę tę opcję!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Renia, a ile czasu jeździłaś z Ciechocinka do obwodnicy? Średnio 2 godziny...Teraz pojadę do Ostrzyc przez Tczew... A to świetnie, że tylko dwie godziny! Ciągle wydawało mi się, że to jeszcze jest sporo czasu do tego Spotkania, a to już tuż, tuż... Lada chwila.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale jak dojadę do obwodnicy i przez Żukowo, to tylko 10km dalej, dlatego wybiorę tę opcję! To jest dobra i prosta droga, ale Żukowo jest często zakorkowane...
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Ale jak dojadę do obwodnicy i przez Żukowo, to tylko 10km dalej, dlatego wybiorę tę opcję! To jest dobra i prosta droga, ale Żukowo jest często zakorkowane... W sobotę rano droga będzie elegancko przejezdna. Też tędy pojadę.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A niech tam, tylko czy ta Stolema ma jaką reklamę przy drodze?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ma. Po prawej stronie, na samym początku Ostrzyc jakieś 100m od drogi głównej - ale drogą dojazdową, utwardzoną, lekko pod górę (nie pamiętam czy asfaltową czy nie) - jadąc przez Żukowo. Pierwszy raz jechałam przez Przodkowo, to było odwrotnie ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Reklama nie jest 100 m od drogi głównej, tylko ten Ośrodek...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale jak dojadę do obwodnicy i przez Żukowo, to tylko 10km dalej, dlatego wybiorę tę opcję! To jest dobra i prosta droga, ale Żukowo jest często zakorkowane... W sobotę rano droga będzie elegancko przejezdna. Też tędy pojadę. Ja jadę z Kasią w piątek, to mogą być korki... Jeszcze chcemy tak o 16:00 jechać, to będzie zapchane jak nic...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dokładnego harmonogramu jeszcze nie mamy. Ale w sobotę (z tego co wiem) zaczynają się zjeżdżać już od 10:00. Pokoje będą udostępnione nam od rana (wpierw miało być od 15:00) . Do obiadu będzie czas wolny. Obiad ma być rozciągnięty w czasie od 13:00 do 15:00 i dopiero po nim ma się zacząć Konferencja. Ma ona trwać gdzieś tak do 19:00 - 20:00 z przerwą na kawę i optymalne ciasteczka. Część osób (głównie ci z dalszych stron) przyjadą już w piątek. Tak, że najlepiej to przyjedź już z rana - jak chcesz się kąpać... W niedzielę planujemy zakończenie "imprezy" gdzieś tak o 18:00...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|