|
|
administ
Go
|
Spójrz śmiało w przód i oceń sytuację!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja najlepiej to potrafię oceniać sytuację patrząc w tył... wprzód trudno mi cokolwiek przewidzieć... Chociaż można na przesłankach bazować...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A jeśli tak, to zrób zwrot o 180 o i daj krokasa pierwszego w tył!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pogubiłam się już z tymi krokami i kręcę się w kółko...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Reniu prawidłowo przesz do przodu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Myślę, że mi pomogą... i jakieś znieczulenie dadzą...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Myślę, że mi pomogą... i jakieś znieczulenie dadzą... Ja tam bym się nie dopraszała, bo jeszcze młotkiem po głowie dadzą.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Myślę, że mi pomogą... i jakieś znieczulenie dadzą... Ja tam bym się nie dopraszała, bo jeszcze młotkiem po głowie dadzą. To by była skuteczna narkoza...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Myślę, że mi pomogą... i jakieś znieczulenie dadzą... Ja tam bym się nie dopraszała, bo jeszcze młotkiem po głowie dadzą. To by była skuteczna narkoza... Mh. Lepiej nie sprawdzać na ile.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No to już wolę rodzić Teraz nowym dzieckiem, które się urodzi, to będzie właśnie ta Konferencja...oby zdrowe było i głośno krzyczało, tak, żeby wszyscy w okolicy usłyszeli... Co za wspaniały pierwszy krok, co za wspaniały pierwszy krok! Aż mam tremę... No to nie jestem sama...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No to już wolę rodzić Teraz nowym dzieckiem, które się urodzi, to będzie właśnie ta Konferencja...oby zdrowe było i głośno krzyczało, tak, żeby wszyscy w okolicy usłyszeli... Co za wspaniały pierwszy krok, co za wspaniały pierwszy krok! Aż mam tremę... No to nie jestem sama... Pokręciłam wszystko. Miało być tak...... No to nie jestem sama...
|
|
|
|
|
|
|
|