Autor
|
Wtek: Spotkanie Optymalnych w Ostrzycach - maj 2014 (Przeczytany 395316 razy)
|
RafałS
|
Czyli grube udo To jak Radzio widział bardzo grube udo? Fakt, zaznaczył, że oszacował z grubsza Udo? Chyba stolemowe. Wszak Radziu o "fi" wspominał.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wycofuję się. Brzoza jako drzewo aż nie tak długowieczne musiałaby mieć koło 60cm prędzej. Czyli grube udo To jak Radzio widział bardzo grube udo? Fakt, zaznaczył, że oszacował z grubsza Ty, Maczugo. Zaśpiewać Ci- 5*"wio koniku, a jak się postarasz...". O tym też w pismach i to naukowych stoi. Jeśli śpiewasz tak jak piszesz czy przecinki stawiasz, to podziękuję Ale nie rezygnuj tak łatwo ze swoich szacunków, bo mogły dobre być wcale... Do niedawna miałem udo 80 cm w obwodzie, więc wiem jak to wygląda z bliska Teraz kapkę mniej, ale nadal to pniaczek jest, więc mi łatwiej, i powiadam wam, że są na tej planecie brzózki o fi 80 i więcej centymetrów.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Gavroche i ... wiadomo już kto. Kreujecie mi wizerunek że hej. Nie wiem jeszcze jak będę mógł się Wam zrewanżować, ale dołożę starań, bo pracowity jestem. Rafał. Nie spotkałem jeszcze kobiety, której nie chciałbym i nie był w stanie ramionami objąć( może z jednym, nielichym wyjątkiem- całkiem przedwczoraj mi się zadeklarowała). A tych brzóz, nie jedynej, objąć nie zdołałem- wiem: "dupa ze mnie, nie taternik".
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Skoro tak w piśmie stoi, ... bez wątpienia mnie się przywidziało, gdy je rękami obejmowałem. Przywidziała mi się również rozpiętość tychże, jednak z tym nie będzie mi łatwo się pogodzić. ... Nic nie przewidziało się. Li tylko trzeba poprawki sięgnąć jako bym sobie szacował średnicę sprzed circa 20 lat temu i jak mogłem postrzegać wzmiankowane białokore. Ot cała rozrywka umysłowa.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wycofuję się. Brzoza jako drzewo aż nie tak długowieczne musiałaby mieć koło 60cm prędzej. Czyli grube udo To jak Radzio widział bardzo grube udo? Fakt, zaznaczył, że oszacował z grubsza Ty, Maczugo. Zaśpiewać Ci- 5*"wio koniku, a jak się postarasz...". O tym też w pismach i to naukowych stoi. Jeśli śpiewasz tak jak piszesz czy przecinki stawiasz, to podziękuję Ale nie rezygnuj tak łatwo ze swoich szacunków, bo mogły dobre być wcale... Do niedawna miałem udo 80 cm w obwodzie, więc wiem jak to wygląda z bliska Teraz kapkę mniej, ale nadal to pniaczek jest, więc mi łatwiej, i powiadam wam, że są na tej planecie brzózki o fi 80 i więcej centymetrów. No to Ci zaśpiewam... . Nie. Ty sam sobie pośpiewaj. Poprawił byś choć raz w tygodniu te przecinki. Co? Z nudów.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gavroche i ... wiadomo już kto. Kreujecie mi wizerunek że hej. Nie wiem jeszcze jak będę mógł się Wam zrewanżować, ale dołożę starań, bo pracowity jestem. Rafał. Nie spotkałem jeszcze kobiety, której nie chciałbym i nie był w stanie ramionami objąć( może z jednym, nielichym wyjątkiem- całkiem przedwczoraj mi się zadeklarowała). A tych brzóz, nie jedynej, objąć nie zdołałem- wiem: "dupa ze mnie, nie taternik". Negative. Mnie uczono, że każden jest kreatorem swego lasu, nawet brzozowego
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Skoro tak w piśmie stoi, ... bez wątpienia mnie się przywidziało, gdy je rękami obejmowałem. Przywidziała mi się również rozpiętość tychże, jednak z tym nie będzie mi łatwo się pogodzić. ... Nic nie przewidziało się. Li tylko trzeba poprawki sięgnąć jako bym sobie szacował średnicę sprzed circa 20 lat temu i jak mogłem postrzegać wzmiankowane białokore. Ot cała rozrywka umysłowa. O toto. Aby rękoma drzewo czule objąć, potrzeba intelektu że hej. Jestem niezwykle ciekaw kto z odwiedzających przeoczył widok takich drzew. A tak, deszczowa pogoda była ... .
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wycofuję się. Brzoza jako drzewo aż nie tak długowieczne musiałaby mieć koło 60cm prędzej. Czyli grube udo To jak Radzio widział bardzo grube udo? Fakt, zaznaczył, że oszacował z grubsza Ty, Maczugo. Zaśpiewać Ci- 5*"wio koniku, a jak się postarasz...". O tym też w pismach i to naukowych stoi. Jeśli śpiewasz tak jak piszesz czy przecinki stawiasz, to podziękuję Ale nie rezygnuj tak łatwo ze swoich szacunków, bo mogły dobre być wcale... Do niedawna miałem udo 80 cm w obwodzie, więc wiem jak to wygląda z bliska Teraz kapkę mniej, ale nadal to pniaczek jest, więc mi łatwiej, i powiadam wam, że są na tej planecie brzózki o fi 80 i więcej centymetrów. No to Ci zaśpiewam... . Nie. Ty sam sobie pośpiewaj. Poprawił byś choć raz w tygodniu te przecinki. Co? Z nudów. Aż tak to się nie czuję na siłach, sam robię błędy, stąd zwracam uwagę na Twoje Tęgie głowy słownikowe nie mogą osiągnąć konsensusu, więc na razie tylko wiadomo, że jest źle, ale jak jest dobrze to jeszcze nie...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gavroche i ... wiadomo już kto. Kreujecie mi wizerunek że hej. Nie wiem jeszcze jak będę mógł się Wam zrewanżować, ale dołożę starań, bo pracowity jestem. Rafał. Nie spotkałem jeszcze kobiety, której nie chciałbym i nie był w stanie ramionami objąć( może z jednym, nielichym wyjątkiem- całkiem przedwczoraj mi się zadeklarowała). A tych brzóz, nie jedynej, objąć nie zdołałem- wiem: "dupa ze mnie, nie taternik". Negative. Mnie uczono, że każden jest kreatorem swego lasu, nawet brzozowego A! Bo przypomniałem sobie. Nie kreatorem, tylko kowalem, nie lasu, tylko losu i nie brzoza tylko lipa...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Gavroche i ... wiadomo już kto. Kreujecie mi wizerunek że hej. Nie wiem jeszcze jak będę mógł się Wam zrewanżować, ale dołożę starań, bo pracowity jestem. Rafał. Nie spotkałem jeszcze kobiety, której nie chciałbym i nie był w stanie ramionami objąć( może z jednym, nielichym wyjątkiem- całkiem przedwczoraj mi się zadeklarowała). A tych brzóz, nie jedynej, objąć nie zdołałem- wiem: "dupa ze mnie, nie taternik". Negative. Mnie uczono, że każden jest kreatorem swego lasu, nawet brzozowego Jak cię już zobaczą, tak cię już opiszą. Przeczytałem, to już wiem. Tyle, że to nie jest moje pismo. Moje jest po polskiemu i z przecinkami- nie do podrobienia, bom Pierwszy Lepszy Lach. Gavroche i ... wiadomo już kto. Kreujecie mi wizerunek że hej. Nie wiem jeszcze jak będę mógł się Wam zrewanżować, ale dołożę starań, bo pracowity jestem. Rafał. Nie spotkałem jeszcze kobiety, której nie chciałbym i nie był w stanie ramionami objąć( może z jednym, nielichym wyjątkiem- całkiem przedwczoraj mi się zadeklarowała). A tych brzóz, nie jedynej, objąć nie zdołałem- wiem: "dupa ze mnie, nie taternik". Negative. Mnie uczono, że każden jest kreatorem swego lasu, nawet brzozowego A! Bo przypomniałem sobie. Nie kreatorem, tylko kowalem, nie lasu, tylko losu i nie brzoza tylko lipa... O toto. Właśnie się malowniczo kreujesz. Rozumiem, Zyon Ci się znudził. Lip nie widziałem. Za to starodrzew, a jakże. W dodatku większość liściasty. Cudo w Ostrzycach i okolicach!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Gavroche i ... wiadomo już kto. Kreujecie mi wizerunek że hej. Nie wiem jeszcze jak będę mógł się Wam zrewanżować, ale dołożę starań, bo pracowity jestem. Rafał. Nie spotkałem jeszcze kobiety, której nie chciałbym i nie był w stanie ramionami objąć( może z jednym, nielichym wyjątkiem- całkiem przedwczoraj mi się zadeklarowała). A tych brzóz, nie jedynej, objąć nie zdołałem- wiem: "dupa ze mnie, nie taternik". Negative. Mnie uczono, że każden jest kreatorem swego lasu, nawet brzozowego A! Bo przypomniałem sobie. Nie kreatorem, tylko kowalem, nie lasu, tylko losu i nie brzoza tylko lipa... touche
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
O toto. Aby rękoma drzewo czule objąć, potrzeba intelektu że hej. Jestem niezwykle ciekaw kto z odwiedzających przeoczył widok takich drzew. A tak, deszczowa pogoda była ... . No toto, przecież że brzozy rozbyły się były przez lat 22 o dobre co najmniej 20 cm z grubsza, a prawdopodobnie i więcej. Przeoczyć nie sposób. Pamięć ma swoje ograniczenia, ale popływać pod brzozami to się chyba dało? Lub jestem blisko w swej pamięci?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gavroche i ... wiadomo już kto. Kreujecie mi wizerunek że hej. Nie wiem jeszcze jak będę mógł się Wam zrewanżować, ale dołożę starań, bo pracowity jestem. Rafał. Nie spotkałem jeszcze kobiety, której nie chciałbym i nie był w stanie ramionami objąć( może z jednym, nielichym wyjątkiem- całkiem przedwczoraj mi się zadeklarowała). A tych brzóz, nie jedynej, objąć nie zdołałem- wiem: "dupa ze mnie, nie taternik". Negative. Mnie uczono, że każden jest kreatorem swego lasu, nawet brzozowego Jak cię już zobaczą, tak cię już opiszą. Przeczytałem, to już wiem. Tyle, że to nie jest moje pismo. Moje jest po polskiemu i z przecinkami- nie do podrobienia, bom Pierwszy Lepszy Lach. Gavroche i ... wiadomo już kto. Kreujecie mi wizerunek że hej. Nie wiem jeszcze jak będę mógł się Wam zrewanżować, ale dołożę starań, bo pracowity jestem. Rafał. Nie spotkałem jeszcze kobiety, której nie chciałbym i nie był w stanie ramionami objąć( może z jednym, nielichym wyjątkiem- całkiem przedwczoraj mi się zadeklarowała). A tych brzóz, nie jedynej, objąć nie zdołałem- wiem: "dupa ze mnie, nie taternik". Negative. Mnie uczono, że każden jest kreatorem swego lasu, nawet brzozowego A! Bo przypomniałem sobie. Nie kreatorem, tylko kowalem, nie lasu, tylko losu i nie brzoza tylko lipa... O toto. Właśnie się malowniczo kreujesz. Rozumiem, Zyon Ci się znudził. Lip nie widziałem. Za to starodrzew, a jakże. W dodatku większość liściasty. Cudo w Ostrzycach i okolicach! Pochopnie używasz słowa "rozumiem" Reszta obleci, panie treneze, tfu!, rezyseze
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
O toto. Aby rękoma drzewo czule objąć, potrzeba intelektu że hej. Jestem niezwykle ciekaw kto z odwiedzających przeoczył widok takich drzew. A tak, deszczowa pogoda była ... . No toto, przecież że brzozy rozbyły się były przez lat 22 o dobre co najmniej 20 cm z grubsza, a prawdopodobnie i więcej. Przeoczyć nie sposób. Pamięć ma swoje ograniczenia, ale popływać pod brzozami to się chyba dało? Lub jestem blisko w swej pamięci? Touche.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie święci garnki lepią ... . Mnie nie podrobisz, choć wierzysz, że próbujesz.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie święci garnki lepią ... . Mnie nie podrobisz, choć wierzysz, że próbujesz. Jeśli to do mnie, to tak se klepię, bo to nie tylko Twoja piaskownica A w ogóle, to o so cho?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Natomiast skąd pojawił się pomysł nazwać Forum piaskownicą i to w dodatku moją. Dogadałeś się z kimś, czy tak "se klepiesz" A! Przypomniałem sobie. Nauczono Cię?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Natomiast skąd pojawił się pomysł nazwać Forum piaskownicą i to w dodatku moją. Dogadałeś się z kimś, czy tak "se klepiesz" A! Przypomniałem sobie. Nauczono Cię? Nauczono. Jeden gościu użył "kawiarenki", ale kawa nie dla dzieci przecież
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Podlinkujesz?
|