administ
Go
|
Ciekawe kiedy coolesie siem dowiedzą, że badania poziomu cukru we krwi u Optymalnych oraz krzywa cukrowa u Optymalnych według wyników badań PAN nie odbiega od normy i są prawidłowe? Ciekawe jak długo jeszcze będą brandzlować na DD informację o rzekomo wyższym poziomie cukru u Optymalnych? Ile razy jeszcze powtórzyć muszę, że rzekomo wysoki poziom glukozy u Optymalnych o którym wspomina Dr Kwaśniewski tylko po to, aby uspokoić cukrzykowych hipochondryków, że 140mg% to nic złego i od tego się nie umiera? Jak długo jeszcze będą pieprzyć te glukozowe głupoty?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Długo ponieważ gdy byłem parę lat temu na badaniach (pisałem tu o tym) dochtórka była zaniepokojona moim 130mg%. Przysiegam, że nie wiem jakie są normy i nigdy mnie to nie interesowało, nigdy! Ale są chyba niższe niż te 130 skoro juz miała ochotę wypisać receptę.
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Impreza udana
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak każda optymalna impreza na przestrzeni szesnastu lat, z kilkoma wyjątkami. A było takich spotkań kilkadziesiąt...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Impreza udana Do godziny trzeciej się bawiliśmy, a miało być do drugiej...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No to długo nie pociągniesz... Nawet mnie nie wystraszysz, bo nie mam pojęcia jaka ma byc krzywa cukrzycowa, cholesterol, trójglicerydy, ciśnienie itp. itd. - wiele pojęć poznałem dopiero tutaj. No to będziesz żył minimum 100 lat. Osoby długowieczne, to są z reguły takie, które lekarza omijają szerokim łukiem... (żeby czasami się czymś nie zarazić )
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nic tak nie skraca życia, jak wizyty u lekarzy specjalistów...
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
100% płatna?
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
100% płatna? 150%, bo to już weekend był.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Zaraz, jakie marnowanie, to było w wyższych celach dla zdrowia innych.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|