Autor
|
Wtek: Spotkanie Optymalnych w Ostrzycach - maj 2014 (Przeczytany 395361 razy)
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chyba wątki poplątałeś...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Już się przerzuciłem, ale już po zawodach...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ja jednak robiłam nadgodziny i wstawiłam w nocy tekst do zdjęć. Jeszcze muszę go jakoś sformatować, bo się porozjeżdżał...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Długo ponieważ gdy byłem parę lat temu na badaniach (pisałem tu o tym) dochtórka była zaniepokojona moim 130mg%. Przysiegam, że nie wiem jakie są normy i nigdy mnie to nie interesowało, nigdy! Ale są chyba niższe niż te 130 skoro juz miała ochotę wypisać receptę. U la la! Taki cukier na czczo, z niewielkim wahnięciem po jedzeniu to tylko u tych, co nigdy głodni nie chodzą i rzutów insuliny nie mają! U mnie jest podobnie, ale przyznawać się do tego nie powinno w komuszym kraju... Lepiej powoływać się na badania Polskiej Akademii Nauk, że "na Diecie Optymalnej poziom cukru i krzywa cukrowa jest w normie".
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zaś komuszy kraj. Dla kogo komuszy, dla tego komuszy ... . Wiem, bo podsłuchiwałem wraz z innymi gośćmi "u Stolema". Przecież tam się spotykają również przedstawiciele międzynarodowego business'u. A w poniedziałek przyjechała ekipa turystów kajakowych. Będą korzystać z dobrodziejstw ostrzyckiej przyrody i to w taką pogodę. I przypomniałem sobie. Ja już jestem zadowolony i niczego bym nie zmieniał, jednie to: "abyśmy wszyscy zdrowi byli". O! Jakież to proste. P.s. Do czego się jeszcze nie powinno przyznawać, bo troszkę pobłądziłem.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Długo ponieważ gdy byłem parę lat temu na badaniach (pisałem tu o tym) dochtórka była zaniepokojona moim 130mg%. Przysiegam, że nie wiem jakie są normy i nigdy mnie to nie interesowało, nigdy! Ale są chyba niższe niż te 130 skoro juz miała ochotę wypisać receptę. U la la! Taki cukier na czczo, z niewielkim wahnięciem po jedzeniu to tylko u tych, co nigdy głodni nie chodzą i rzutów insuliny nie mają! U mnie jest podobnie, ale przyznawać się do tego nie powinno w komuszym kraju... Lepiej powoływać się na badania Polskiej Akademii Nauk, że "na Diecie Optymalnej poziom cukru i krzywa cukrowa jest w normie". wiadmo,a niech 'ciemny lud' ... Cztac Tatonia cza Szybkość wydzielania glukozy przez wątrobę do krwi równa się szybkości pobierania tego cukru przez wątrobę z krwi przy glikemii 150 mg/dl (8,3 mmol/l). Bilans jest wtedy zerowy.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Radziu spoco! To tylko napisałem po to, aby tę męską ciotę Adaśka i coolesia z DD połechtać, aby jeszcze bardziej propagowali Dietę Optymalną.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Długo ponieważ gdy byłem parę lat temu na badaniach (pisałem tu o tym) dochtórka była zaniepokojona moim 130mg%. Przysiegam, że nie wiem jakie są normy i nigdy mnie to nie interesowało, nigdy! Ale są chyba niższe niż te 130 skoro juz miała ochotę wypisać receptę. U la la! Taki cukier na czczo, z niewielkim wahnięciem po jedzeniu to tylko u tych, co nigdy głodni nie chodzą i rzutów insuliny nie mają! U mnie jest podobnie, ale przyznawać się do tego nie powinno w komuszym kraju... Lepiej powoływać się na badania Polskiej Akademii Nauk, że "na Diecie Optymalnej poziom cukru i krzywa cukrowa jest w normie". wiadmo,a niech 'ciemny lud' ... Cztac Tatonia cza Szybkość wydzielania glukozy przez wątrobę do krwi równa się szybkości pobierania tego cukru przez wątrobę z krwi przy glikemii 150 mg/dl (8,3 mmol/l). Bilans jest wtedy zerowy. Oj takie rzeczy to się publicznie nie rozgłasza, bo to utwierdza w fakcie, że Tatonie leczą nie cukrzycę, a tylko obniżają na siłę prawidłowy poziom cukru we krwi!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Radziu spoco! To tylko napisałem po to, aby tę męską ciotę Adaśka i coolesia z DD połechtać, aby jeszcze bardziej propagowali Dietę Optymalną. A Toś mi psiknł po oczach, Szefu. Długo ponieważ gdy byłem parę lat temu na badaniach (pisałem tu o tym) dochtórka była zaniepokojona moim 130mg%. Przysiegam, że nie wiem jakie są normy i nigdy mnie to nie interesowało, nigdy! Ale są chyba niższe niż te 130 skoro juz miała ochotę wypisać receptę. U la la! Taki cukier na czczo, z niewielkim wahnięciem po jedzeniu to tylko u tych, co nigdy głodni nie chodzą i rzutów insuliny nie mają! U mnie jest podobnie, ale przyznawać się do tego nie powinno w komuszym kraju... Lepiej powoływać się na badania Polskiej Akademii Nauk, że "na Diecie Optymalnej poziom cukru i krzywa cukrowa jest w normie". wiadmo,a niech 'ciemny lud' ... Cztac Tatonia cza Szybkość wydzielania glukozy przez wątrobę do krwi równa się szybkości pobierania tego cukru przez wątrobę z krwi przy glikemii 150 mg/dl (8,3 mmol/l). Bilans jest wtedy zerowy. To chyba jest jakieś prawo "przypływu", czy "cuś" bardziej fizycznego. .
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Długo ponieważ gdy byłem parę lat temu na badaniach (pisałem tu o tym) dochtórka była zaniepokojona moim 130mg%. Przysiegam, że nie wiem jakie są normy i nigdy mnie to nie interesowało, nigdy! Ale są chyba niższe niż te 130 skoro juz miała ochotę wypisać receptę. U la la! Taki cukier na czczo, z niewielkim wahnięciem po jedzeniu to tylko u tych, co nigdy głodni nie chodzą i rzutów insuliny nie mają! U mnie jest podobnie, ale przyznawać się do tego nie powinno w komuszym kraju... Lepiej powoływać się na badania Polskiej Akademii Nauk, że "na Diecie Optymalnej poziom cukru i krzywa cukrowa jest w normie". wiadmo,a niech 'ciemny lud' ... Cztac Tatonia cza Szybkość wydzielania glukozy przez wątrobę do krwi równa się szybkości pobierania tego cukru przez wątrobę z krwi przy glikemii 150 mg/dl (8,3 mmol/l). Bilans jest wtedy zerowy. Ale przeciez oni tego nie wiedza, bo ich zrodlo wiedzy to wikipedia i filmy z youtube, wola wierzyc na slowo niz samemu doczytac/ To jest u nich (adasko czy cooles) taka dychotomia w mysleniu, jakies rozdwojenie jazni. Z jednej strony maja swiadomosc, ze wspolczesna medycyna jest nastawiona na "leczenie" "lekami" z apteki, jest na postronku farmacji i wlasnie pod nia ustawia coraz nizsze normy zeby zapedzic zdrowych ludzi w "chorobe", a z drugiej strony boja sie tych wlasnie norm ustalonych przez te medycyne, ktorej nie wierza i podaja te normy jako argument przeciwko. Czyli w zaleznosci od kontekstu i tego co chca udowodnic to medycyna i jej normy sa zle albo dobre.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
No! Grzegorza Reca nie wymieniam, bo zaczął samodzielnie myśleć, więc jest dla niego jakaś nadzieja... Za parę lat wybierze się na pielgrzymkę, jak tak dalej będzie...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Grzechu chyba zaczal powaznie cos czytac, nie tylko forum, wikipedie i youtube, bo cos u niego swita. Dziwne jest, ze tak szybko dochodzi do trafnych wnioskow i prawdy, kiedy tamci ciagle sie kisza i taplaja w swoich urojeniach i zabetonowanych pogladach.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|