administ
Go
|
Jeśli chodzi o pogodę, to faktycznie czerwiec jest pewniejszy. Ale maj, to ponoć miesiąc miłości...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeśli chodzi o pogodę, to faktycznie czerwiec jest pewniejszy. Ale maj, to ponoć miesiąc miłości... Miłość powinna kierować wszystkimi przez cały rok, a nie tylko w maju...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Którą? A1?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
O! Tu też nie ma żadnej relacji z negocjacji rezerwacji u Stolema!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jest termin na czerwiec zaklepany. Tak za miesiąc, góra dwa, mam im podać przybliżoną liczbę potencjalnych uczestników. W marcu podam tę informację w miesięczniku "Optymalni" do wiadomości. Wpłaty będą miały być dokonywane na konto bezpośrednio do właścicieli Ośrodka - na dowolną ilość dni.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Takie pobyty zbiorowe są tańsze od indywidualnych i specjalnie dla nas przygotują do śrutowania chleb ze smalcem...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dopiero w kwietniowym numerze "Optymalni" będą podane szczegóły dotyczące spotkania w Centrum Rekreacji w Ostrzycach. Zainteresowanie nim, jak do tej pory, jest większe niż w roku ubiegłym... Koszt pobytu (sobota: obiad, przerwa kawowo-ciastkowa, uroczysta kolacja z tańcami, nocleg; niedziela - śniadanie) ok 160 zł. Do dyspozycji (w cenie pobytu) będzie sala konferencyjna ze sprzętem nagłaśniającym, stół tenisowy i pingpongowy. Będzie możliwość przyjazdu w piątek i pozostania w niedzielę na obiad - za dodatkową opłatą. Zapisy będą u mnie - z przydziałem pokoi. Wpłaty na konto Ośrodka Rekreacji "u Stolema" z przedpłatą 50 zł. Ale "o tem potem"... Jeszcze czasu jest sporo. Ja do końca kwietnia mam podać właścicielom Ośrodka liczbę potencjalnych uczestników. Przypominam termin 6-7 czerwiec 2015.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zainteresowanie nim, jak do tej pory, jest większe niż w roku ubiegłym... U! Czy aby na pewno pomieścicie się w tym ośrodku?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No niem wiem...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A wykłady jakieś będą, czy tylko rozrywka?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Uuu. A jednak smalczyk będzie, a kręgle?- bo bilard i ping-pong są. A teraz zagadka-rebus. Co to jest za łazienka, z której nie ma sposobu, po zakończonej pod prysznicem kąpieli, aby kałużę ominąć i zamiast się, to ręcznik na wycieranie podłogi zużyć? Kiedy z jeziora wychodziłem po pluskaniu, to chociaż pomost był suchy. Ech, te nowoczesne apartamenta i ich niespodziewane atrakcje ..., nie wiem tylko jak to w lecie wygląda.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|