administ
Go
|
Dzięki za potwierdzenie, bo tak właśnie myślałem...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Piszę tak, aby tego tematu nie ciągnąć... Ty ciągle ostatnio go wywołujesz, obojętnie na jaki temat zacznę pisać.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A po co? Wystarczy jak zabełkocze po anglosasku... A to nie wystarczy, że Grzegorz Podgórski "umi"?!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A tego to nie wiem Radziu!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Spoczko.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2886
|
Można mieć różne zdania i spokojnie, kulturalnie - bez złości i złośliwości je przedstawić. Można się dogadać, iść na kompromis, albo każdy może zostać przy swoim zdaniu i można się spokojnie pożegnać. Ale niektórzy tak nie chcą postępować, albo nie potrafią. Muszą (jak nie to się uduszą) mieć "zadymę" i już... Ale tak to już na tym świecie jest, że ludzie "odbierają na różnych falach"... Reniu, wyjęłaś mi z ust. Właśnie, „ale niektórzy nie chcą tak postępować”! Zamiast sprawy przedstawione na piśmie, a więc bez złości i emocji, szeroko uargumentowane, załatwiać zgodnie z prawem i z faktami, to wolą wynająć prawnika do z manipulowania zebrania i zrobić „zadymę”. Użyłaś trafnego określenia „zadyma”. Jeżeli władze, a szczególnie przedstawiciele organu kontrolnego, nie interpretują spraw wobec liczb i przepisów, dogadują sprawę z osobą, której problem nie dotyczy i za nic nie odpowiada, i to wszystko uwiarygadnia sie wybiegami „papugi” , to co ma z tego wyniknąć, szczególnie jeżeli problem musi być rozwiązany i nie "można się spokojnie pożegnać"?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"Małgosia" ale oni statutu organizacji w której działają nie znają. A statut jest dość precyzyjny, czyli sąd nie powinien mieć żadnych kłopotów z interpretacją i zatwierdzeniem lub nie walnego... Za Prezesa Janego takie rzeczy były nie do pomyślenia.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Radzio! No jak tak można się zdeklarować? Światowy Zjazd Dobrej Władzy, a Ty taki numer chcesz wyciąć?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Personel, mój ulubiony personel został zmuszony do oficjalnej formy komunikacji ze mną, a ja- w zamian, mam wypchaną skrzynkę marketingowym ... dobytkiem. Nie przeszkadzać!- to najwygodniejsza- dla Organizatorów Dobrych Imprezek- pomoc, na którą stale mnie stać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|