renia
|
Mnie wczoraj prawie dwie godziny zajÄĹo to wstawianie zdjÄÄ. Raz mi wychodziĹy za wielkie zdjÄcia, raz za maĹe, raz zniknÄĹy po wstawieniu. Musialam je najpierw wsawiaÄ na pulpit, potem zmniejszaÄ, potem wstawiac na fotosik.pl potem kopiowaÄ i wstawiaÄ na stronÄ....Nie jestem w tej dziedzinie mocna...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Gość
|
Reniu trzeba mi je byĹo wysĹac to bym je zmniejszyĹa. ModuĹ galerii sam powinien zdjÄcia ustawiaÄ we wĹaĹciwym rozmiarze. Patrz moja strona. - powinny siÄ miniaturki automatycznie robiÄ. A wiÄksze mam na myĹli po klikniÄciu. A tak by sobie na buzie popatrzeÄ z babskiej ciekawoĹci '
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Ale rÄcznie sterowane wychodzi lepiej niĹź z automatu! ZresztÄ
te malutkie sÄ
spoko, bo zaĹ nadwagÄ bÄdÄ
Doktorowi zarzucaÄ - znaczy, Ĺźe jego dieta niektĂłrych tuczy, powoduje cukrzycÄ oraz inne powikĹania naczyniowo-sercowe...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Reniu trzeba mi je byĹo wysĹac to bym je zmniejszyĹa. ModuĹ galerii sam powinien zdjÄcia ustawiaÄ we wĹaĹciwym rozmiarze. Patrz moja strona. - powinny siÄ miniaturki automatycznie robiÄ. A wiÄksze mam na myĹli po klikniÄciu. A tak by sobie na buzie popatrzeÄ z babskiej ciekawoĹci ' Zosiu ja nie jestem tak biegĹa w sprawach komputerowych jak Ty. Ale chcÄ robiÄ to sama i przez to siÄ powoli uczyÄ... Jeszcze 5 lat i bÄdÄ jako tako sobie z tym radziĹa...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Wystarczy w wuja wpisaÄ frazÄ "program do zmniejszenia zdjÄÄ" ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak bÄdÄ miaĹa wiÄcej czasu to siÄ tym zajmÄ... PorzÄ
dnym prowadzeniem strony http://optymalni.hol.es/ teĹź. Tam poĹowa zakĹadek nie dziaĹa w ogĂłle...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Gość
|
ja joomli nie znam - ale wydaje mi siÄ Ĺźe wordpress jest znacznie prostszy do obsĹugi - jakoĹ tak mi to wyglÄ
da Ĺźe jest bardziej intuicyjny Reniu w takim razie Äwicz! bÄdÄ kibicowaÄ
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ten wordpress jest drogi?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Za darmo niestety...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Oczywista oczywistoĹÄ, jak Dieta Optymalna.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Gość
|
no wĹaĹnie - niestety za darmo. I duzo skĂłrek/ wyglÄ
dow stron tez za darmo choc sa tez platne do wyboru. Toto moje jest na wordpressie np. Reniu a ty masz jakis serwer bezplatny czy wykupiony?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
no wĹaĹnie - niestety za darmo. I duzo skĂłrek/ wyglÄ
dow stron tez za darmo choc sa tez platne do wyboru. Toto moje jest na wordpressie np. Reniu a ty masz jakis serwer bezplatny czy wykupiony? WykupiĹam za stoileĹ - nie pamiÄtam dokĹadnie. Pisali mi, Ĺźe miejsca juĹź mi na serwerze brakuje...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
WykupiĹam za stoileĹ - Z VAT?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...czort... miaĹo byÄ...
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Gość
|
Renia, ja bym nie odebral. Sprzedawca zamiast zysku zostalby obciazony kosztami wysylki, a ode mnie otrzymalby reklame gratis
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Renia, ja bym nie odebral. Sprzedawca zamiast zysku zostalby obciazony kosztami wysylki, a ode mnie otrzymalby reklame gratis W sumie masz racjÄ, ale myĹmy te stoĹy doĹÄ pilnie potrzebowali...
|
|
|
|
|
|
|
|