renia
|
Mnie wczoraj prawie dwie godziny zajęło to wstawianie zdjęć. Raz mi wychodziły za wielkie zdjęcia, raz za małe, raz zniknęły po wstawieniu. Musialam je najpierw wsawiać na pulpit, potem zmniejszać, potem wstawiac na fotosik.pl potem kopiować i wstawiać na stronę....Nie jestem w tej dziedzinie mocna...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Reniu trzeba mi je było wysłac to bym je zmniejszyła. Moduł galerii sam powinien zdjęcia ustawiać we właściwym rozmiarze. Patrz moja strona. - powinny się miniaturki automatycznie robić. A większe mam na myśli po kliknięciu. A tak by sobie na buzie popatrzeć z babskiej ciekawości '
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale ręcznie sterowane wychodzi lepiej niż z automatu! Zresztą te malutkie są spoko, bo zaś nadwagę będą Doktorowi zarzucać - znaczy, że jego dieta niektórych tuczy, powoduje cukrzycę oraz inne powikłania naczyniowo-sercowe...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Reniu trzeba mi je było wysłac to bym je zmniejszyła. Moduł galerii sam powinien zdjęcia ustawiać we właściwym rozmiarze. Patrz moja strona. - powinny się miniaturki automatycznie robić. A większe mam na myśli po kliknięciu. A tak by sobie na buzie popatrzeć z babskiej ciekawości ' Zosiu ja nie jestem tak biegła w sprawach komputerowych jak Ty. Ale chcę robić to sama i przez to się powoli uczyć... Jeszcze 5 lat i będę jako tako sobie z tym radziła...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wystarczy w wuja wpisać frazę "program do zmniejszenia zdjęć" ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak będę miała więcej czasu to się tym zajmę... Porządnym prowadzeniem strony http://optymalni.hol.es/ też. Tam połowa zakładek nie działa w ogóle...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
ja joomli nie znam - ale wydaje mi się że wordpress jest znacznie prostszy do obsługi - jakoś tak mi to wygląda że jest bardziej intuicyjny Reniu w takim razie ćwicz! będę kibicować
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ten wordpress jest drogi?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Za darmo niestety...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Oczywista oczywistość, jak Dieta Optymalna.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
no właśnie - niestety za darmo. I duzo skórek/ wyglądow stron tez za darmo choc sa tez platne do wyboru. Toto moje jest na wordpressie np. Reniu a ty masz jakis serwer bezplatny czy wykupiony?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
no właśnie - niestety za darmo. I duzo skórek/ wyglądow stron tez za darmo choc sa tez platne do wyboru. Toto moje jest na wordpressie np. Reniu a ty masz jakis serwer bezplatny czy wykupiony? Wykupiłam za stoileś - nie pamiętam dokładnie. Pisali mi, że miejsca już mi na serwerze brakuje...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wykupiłam za stoileś - Z VAT?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...czort... miało być...
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Renia, ja bym nie odebral. Sprzedawca zamiast zysku zostalby obciazony kosztami wysylki, a ode mnie otrzymalby reklame gratis
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Renia, ja bym nie odebral. Sprzedawca zamiast zysku zostalby obciazony kosztami wysylki, a ode mnie otrzymalby reklame gratis W sumie masz rację, ale myśmy te stoły dość pilnie potrzebowali...
|
|
|
|
|
|
|
|