|
renia
|
Jakieś chyba nowe diety tworzycie...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tak tworzymy ,dla putina ,bo nie wiemy jak mu pomóc,on nam też pomaga
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
On chyba stosuje dietę Ewy Witoszek i rotuje żony... Ale widać, że o zdrowie dba...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tak tworzymy ,dla putina ,bo nie wiemy jak mu pomóc,on nam też pomaga
W czym...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
U McDonaldsa całkiem niezłą kawę podają, jak jestem w podróży to korzystam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Rynek nie dopisuje?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Już przestało być to atrakcją i świadomość społeczna rośnie. Jeszcze nie wiedzą, że ŻO jest najlepsze, ale wiedzą , że jedzenie z McDonalds jest szkodliwe...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Cuś jest nie tak...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jednak uzależnić zdążyli , na A1 z Włocławka do Gdanska, tylko kfc i donald,ludzi pełno .Ale kawunia pyszna ,jak się ma swoją śmietankę .
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na dworcach i w galeriach jest podobnie...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jo, jednak wiedzą jak manipulować ,to żarcie ma coś co uzależnia , podrażnia centralny układ nerwowy .Dlatego tak się dzieje.Już w starożytnym Egipcie, podawano ludziom różne opary,gazy, napoje ,tak pisał Staszic, RÓD LUDZKI,by panować nad psychiką .I nic się nie zmieniło,tylko barwniej jest.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na studiach wykładowczyni nam mówiła, że do fast foodów dodają uzależniacze. Ja się spytałam, czy takie postępowanie jest legalne, a ona powiedziała, ze są to substancje, które nie są wyszczególnione w spisie substancji zabronionych (jako dodatki do produktów spożywczych).
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A jakie tam uzależniacze. Jak popijają bułę z kotletem mielonym cocacolą, to tak pięknie im się metabolizm rozkręca, że za chwilę znowu są głodni i wracają. Żarcie w McDonaldsach jest podawane szybko, tanio, nie trzeba napiwków dawać i nawet z samochodu wysiadać, czyli wygodnie i komfortowo, czyli uzależniająco.
|
|
|
|
|
|
|
|