administ
Go
|
Na studiach wykładowczyni nam mówiła, że do fast foodów dodają uzależniacze. Nie ma racji, bo tylko jak prof. powie, to prawda jest...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A jakie tam uzależniacze. Jak popijają bułę z kotletem mielonym cocacolą, to tak pięknie im się metabolizm rozkręca, że za chwilę znowu są głodni i wracają. Żarcie w McDonaldsach jest podawane szybko, tanio, nie trzeba napiwków dawać i nawet z samochodu wysiadać, czyli wygodnie i komfortowo, czyli uzależniająco. Super, tylko jedynym błędem ich było zwiększanie porcji. Rozciąganie żołądków jest niewskazane, reszta ok.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
W tym problem, bo przez sześćdziesiąt lat dobrze karmili hamerykanów, a tuczyć na fest to zaczęli tak z piętnaście lat temu... Buła, mięso czerwone, ser, fryty i liście - super żarcie, dobrze zbilansowane, tylko trzeba umieć jeść, a nie żreć!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na studiach wykładowczyni nam mówiła, że do fast foodów dodają uzależniacze. Nie ma racji, bo tylko jak prof. powie, to prawda jest... To była zwykła drrrrrrr Nie warto sobie nią głowy zawracać...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A no właśnie.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Bigmaca zbilansowano nawet dla tych co zębów nie mają .Mięciutka papka mięsna wchodzi bez gryzienia,wystarczy dwa razy przeżuć .
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
A w niemczech są 'maki' z kiełbaskami i to była wersja ktora mi najbardziej odpowiadala jak juz kiedys tam trafilam.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
W Reichu się chodzi do piwiarni na pieczeń świńską...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No, chińska medycyna go wykańcza,plus akupunktura,cudowny lek,jak się uda trafić.W filmie się udało
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
W Reichu się chodzi do piwiarni na pieczeń świńską... No ja wiem ale jak taką dostaję to potem nie wiem co mam z nią zrobić [ to znaczy z pozostałą resztą] - jedna taka porcja starczyłaby na cały pobyt a te mak kiełbaski to przypadek
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
W tym problem, bo przez sześćdziesiąt lat dobrze karmili hamerykanów, a tuczyć na fest to zaczęli tak z piętnaście lat temu... Buła, mięso czerwone, ser, fryty i liście - super żarcie, dobrze zbilansowane, tylko trzeba umieć jeść, a nie żreć! Dobrze mowisz Taki Royal popity smietanka jest bezkonkurencyjny
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Kosmiczne ciacho ,odlot gwarantowany.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Taki Royal popity smietanka jest bezkonkurencyjny Bezkonkurencyjny to on jest jak się popije cocą na prawdziwej sacharozie, a śmietanka w takim zestawie jest bardzo szkodliwa.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
O tak, zapomniałem o tym dodatku.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Coca-cola na diecie wysokowęglowodanowej jest bardzo dobrym źródłem energii.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tylko zamiast tego mielonego lepiej by schabowczaka podali i jest git.
|
|
|
|
|
|
|
|
|