Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Placki twarogowe z kawiorem ;) (Przeczytany 6098 razy)
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wygląda jak jajka sadzone...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bardzo lubię kawior Tylko koniecznie z tłuszczem i jakimś białkiem. Jaja nieowodniowców są niskowartościowe
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja się go brzydzę...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja się go brzydzę... Nic na siłę, ale tak podane są bardzo ok z każdej strony
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Bardzo lubię kawior Tylko koniecznie z tłuszczem i jakimś białkiem. Jaja nieowodniowców są niskowartościowe Kiedyś też lubiłam, a teraz okazał się o wiele za słony. Kiszone ogórki problem pogłębiały. Na DO wymagania smakowe są większe
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bardzo lubię kawior Tylko koniecznie z tłuszczem i jakimś białkiem. Jaja nieowodniowców są niskowartościowe Kiedyś też lubiłam, a teraz okazał się o wiele za słony. Kiszone ogórki problem pogłębiały. Na DO wymagania smakowe są większe Fakt. Sól to problem. Ale dobry kawior, zwłaszcza czarny, ma mleczny posmak i nie jest słony. Tutaj lepiej pasowałby zwykły ogórek lub melon. Ja nie daję rady jeść większości sklepowych wędlin, popijam śmietanką, ale i tak SÓL! Za to do roślinnych pokarmów mi pasuje sól
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Sklepowych wędlin w ogóle nie kupuję, wszystko - pomijając inne "atrakcje" na wyposażeniu - słone.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Sklepowych wędlin w ogóle nie kupuję, wszystko - pomijając inne "atrakcje" na wyposażeniu - słone.
Wiem, wiem, w domu mam "chodzone" ze wsi, ale czasem w trasie muszę Nie robię sobie z tego powodu wyrzutów, tylko potem suszy trochę
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|