|
Teresa Stachurska
Go
|
Ładne te chipsy
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Artystyczne!
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bardziej mie się ten omletto podoba
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ja na niego nie mam ochoty. Jakoś nie lubię połączenia owoców z czekoladą...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dla mnie połączenie masła, jaj i słodkości to poezja... A wiesz, że nigdy nie próbowałem chipsów, takich ze sklepu czy domowych? Nawet frytki jakoś tak... Za to z salami, bekonu i żółtego sera(gotowe)lubię
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dla mnie połączenie masła, jaj i słodkości to poezja... A wiesz, że nigdy nie próbowałem chipsów, takich ze sklepu czy domowych? Nawet frytki jakoś tak... Za to z salami, bekonu i żółtego sera(gotowe)lubię Masz arystokratyczne podniebienie... a ja czarne - kaszubskie...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dla mnie połączenie masła, jaj i słodkości to poezja... A wiesz, że nigdy nie próbowałem chipsów, takich ze sklepu czy domowych? Nawet frytki jakoś tak... Za to z salami, bekonu i żółtego sera(gotowe)lubię Masz arystokratyczne podniebienie... a ja czarne - kaszubskie... Czarne?
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Na ŻDC* nie trzeba jeść owoców.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...no i dobre są dla dzieci, żeby one na te sklepowe "śmieci" nie miały ochoty...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Reniu super że już jest przepis - muszę go wypróbować koniecznie - ślinię się na niego od tygodnia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Arek się ze mnie śmieje że cokolwiem mu nie powiem że robię - to wychodzi omlet. (omlet, tortille, pizze ...)
|
|
|
|
|
|
|
|