zofijeczka
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Ładne
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Szkoda, że nie możesz na moją stronę ich podrzucić...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
ależ mogę - podrzucę - w tym tygodniu byłam pochłonięta robieniem frywolitkowej serwetki - już prawie gotowa - jeszcze wyprać - nakrochmalić i wyprasować.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Frywolitki to taka rozrywka dla starszych pań bardziej...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
ależ mogę - podrzucę - w tym tygodniu byłam pochłonięta robieniem frywolitkowej serwetki - już prawie gotowa - jeszcze wyprać - nakrochmalić i wyprasować.
Fajnie. Lubie jak tam coś wstawiasz... Coś się dzieje... Dzisiaj jedna pani przysłała mi maila i pisała w nim, że czyta ten blog Pomorskiego Oddziału i by chciała do nas się przyłączyć. Mieszka w Rumi k/Gdyni i choruje na hashimoto...Jest przed ślubem i by chciała schudnąć...No ciekawe...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Fajnie. Lubie jak tam coś wstawiasz... Coś się dzieje... Dzisiaj jedna pani przysłała mi maila i pisała w nim, że czyta ten blog Pomorskiego Oddziału i by chciała do nas się przyłączyć. Mieszka w Rumi k/Gdyni i choruje na hashimoto...Jest przed ślubem i by chciała schudnąć...No ciekawe... Kasia ma na imię?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Frywolitki to taka rozrywka dla starszych pań bardziej... Ja tego nie wiedziałam... ale ja nie jestem starsza pani... da starsze... frywolitki
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Fajnie. Lubie jak tam coś wstawiasz... Coś się dzieje... Dzisiaj jedna pani przysłała mi maila i pisała w nim, że czyta ten blog Pomorskiego Oddziału i by chciała do nas się przyłączyć. Mieszka w Rumi k/Gdyni i choruje na hashimoto...Jest przed ślubem i by chciała schudnąć...No ciekawe... Kasia ma na imię? Sylwia...Kasia jest z Tczewa - fajna Dziewczyna...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Frywolitki to taka rozrywka dla starszych pań bardziej... Może dla starszych ale by potem wymiatać trzeba już się szkolić O tak to wygląda przed praniem i krochmaleniem http://babkawmrowkach.pl/?attachment_id=794Zobaczymy czy będzie jeszcze się trzymało po tych zabiegach
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Podziwiam Zosiu Twoją cierpliwość. Jedna z moich sióstr, też lubi takie robórki. Obdarowała nas nimi sowicie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Frywolitki to taka rozrywka dla starszych pań bardziej... Może dla starszych ale by potem wymiatać trzeba już się szkolić O tak to wygląda przed praniem i krochmaleniem http://babkawmrowkach.pl/?attachment_id=794Zobaczymy czy będzie jeszcze się trzymało po tych zabiegach Białe najbardziej mi się podobają. Ładny wzór...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Wzór na razie jedyny jaki umiem A ja sama w domu nie lubię takich serwetek - ta będzie na aukcje fundacji zajmującej się szkoleniem w zakresie ochrony środowiska. Przynajmniej na coś się ta moja pasja przyda.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Szczytny cel i w słusznej sprawie.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
oby ktoś chciał kupić
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wzór na razie jedyny jaki umiem A ja sama w domu nie lubię takich serwetek - ta będzie na aukcje fundacji zajmującej się szkoleniem w zakresie ochrony środowiska. Przynajmniej na coś się ta moja pasja przyda. Szczytny cel... Mi podobają się takie serwetki w domu. Ze względów praktycznych na co dzień rzadko je używam... teściowa też mi sporo takich (podobnych) podarowała. Ja kiedyś szydełkowałam, ale głównie bluzeczki...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
no i bluzeczki są bardziej użyteczne - ale jakoś nigdy nie mogłam się do nich zabrać - serwetki łatwiejsze są
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mi nie wychodziły. Falowały się...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Szczytny cel i w słusznej sprawie. Jak aukcja dla OSO to sam bym zalicytowal, ale dla ekologów?
|
|
|
|
|
|
|
|