Blackend
|
Ale to są ci, co szkolą dopiero tych co będą protestować zwisając na gałęzi więc może być.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A jeśli to ci, to może być!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zosiu, przyjrzałam się jeszcze raz dokładnie Twojemu przepisowi na te pianki z czekoladą. Bardzo fajne one są i na pewno smaczne, myślę, że moim dzieciom też by one smakowały. Ale... zawsze musi być jakieś ale... tak się zastanawiam, że jeśli one są najpierw mrożone a potem moczone w czekoladzie, to już długo poleżeć one nie mogą. Zamrozić ponownie ich nie można, a długo nie ustoją bo się rozpuszczą...One są w sumie na jednorazową porcję jako lody. Dobrze kombinuję?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Niech żyje ten Wasz Wortal! Hip hip hura!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Niech żyje!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Coraz bardziej zaczyna on mi się podobać...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Niech żyje ten Wasz Wortal! Hip hip hura! Hura, hura, hura i jeszcze raz hura...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Duży wybór
|
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
W podstawówce miałam taki szydełkowany, biały kołnierzyk do fartuszka szkolnego. Był on odpinany (aby można było go osobno wyprać, wykrochmalić i wyprasować ). Podobał mi się... A szyja nie była poobcierana od tego kołnierzyka?
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Szczytny cel i w słusznej sprawie. Jak aukcja dla OSO to sam bym zalicytowal, ale dla ekologów? Nie dla ekologów! Jestem po technikum ochrony środowiska i ostatnią rzeczą będzie przykuwanie się do drzew. Natomiast jesrem za zapobieganiem i tu siedzi edukacja ekologiczna i wlaśnie w taki temat celuje tamtaż fundacja. Jeżeli OSO wykaże chęć na serwetę to ja mogę zrobić skoro już są chętni. Potrzebuję tylko czasu na dzierganie. lubię jak robótki się przydają
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Reniu, ja przechowuję je w lodówce, jednak nigdy nie testowałam dłuższego przechowywania bo już ich nie było. Można pralinki robić również ze świeżych owoców, wtedy można będzie je zamrozić. Jedyną wadą świeżych owoców będzie dluzszy czas krzepnięcia pralinek.
|
|
|
|
|
|
|
|