Deoxys
Go
|
Mocniej przyciski na pilocie naciskać ?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
a jakie sery polecasz? mi sie wydaje, ze wszystkie mozna do jednego worka wrzucic.... i serow dlatego nie jem. Ale jem masło.
Ja umiłowałem sobie twarogi Z dodatkiem żółtek i śmietanki czy masła są pełnowartościowe jak ta lala. Nauczyłem się od Doktora i od Mariusza łączyć białka by sytość była większa Żółte sery i pleśniowe też jem, ale mniej lubię, więc mniej jem, więc mogę kupować te lepsze, mam nadzieję 50-70 gram żółtego sera przecież zwykle starcza. Nie słuchaj chłopaków, bo dzisiaj środa i dowcipy lecą
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mocniej przyciski na pilocie naciskać ? Ale ostatnio czytałem, że wysiłek fizyczny jest niezdrowy, bo zakwasza i zwiększa nawet dziesięciokrotnie stres oksudacyjny! Tak wyszło naukowcom w renomowanej uczelni anglosaskiej.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nauczyłem się od Doktora i od Mariusza łączyć białka by sytość była większa Ale od Lekarki rotowac sie ciagle nie nauczyles
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Mocniej przyciski na pilocie naciskać ? Ale ostatnio czytałem, że wysiłek fizyczny jest niezdrowy, bo zakwasza i zwiększa nawet dziesięciokrotnie stres oksudacyjny! Tak wyszło naukowcom w renomowanej uczelni anglosaskiej. Czyli pilota wywalić
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Bo tu o jakość, jakość ze sklepu chodzi Co by A+B dało C
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mocniej przyciski na pilocie naciskać ? Ale ostatnio czytałem, że wysiłek fizyczny jest niezdrowy, bo zakwasza i zwiększa nawet dziesięciokrotnie stres oksudacyjny! Tak wyszło naukowcom w renomowanej uczelni anglosaskiej. A jak cos zakwasza to jest bardzo zle! Wiem, bo czytam pewne merytoryczne i poczytne forum dietetyczne
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Nauczyłem się od Doktora i od Mariusza łączyć białka by sytość była większa Ale od Lekarki rotowac sie ciagle nie nauczyles Ależ rotuję. Tylko w innym schemacie, bo dr Ewa się myli Ale zboża grzecznie wywaliłem, na kilka lat i to zanim ją poznałem. A teraz czasem odrobinę mąki czy innej panierki łyknę. Bo nie tak, że całkiem ona się myli...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Bo tu o jakość, jakość ze sklepu chodzi Co by A+B dało C Wróć,aby dało AB znaczy=C
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Nauczyłem się od Doktora i od Mariusza łączyć białka by sytość była większa Ale od Lekarki rotowac sie ciagle nie nauczyles Ależ rotuję. Tylko w innym schemacie, bo dr Ewa się myli Ale zboża grzecznie wywaliłem, na kilka lat i to zanim ją poznałem. A teraz czasem odrobinę mąki czy innej panierki łyknę. Bo nie tak, że całkiem ona się myli... Czerpiesz z wielu źródełek
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bo tu o jakość, jakość ze sklepu chodzi Co by A+B dało C Bo to się nazywa syntaktyka, nie...synestezja, nie...o! synergia, tak!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nauczyłem się od Doktora i od Mariusza łączyć białka by sytość była większa Ale od Lekarki rotowac sie ciagle nie nauczyles Ależ rotuję. Tylko w innym schemacie, bo dr Ewa się myli Ale zboża grzecznie wywaliłem, na kilka lat i to zanim ją poznałem. A teraz czasem odrobinę mąki czy innej panierki łyknę. Bo nie tak, że całkiem ona się myli... Czerpiesz z wielu źródełek Przy jednej dziurze to i kot depresji dostanie Ale tahini nie jem!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nauczyłem się od Doktora i od Mariusza łączyć białka by sytość była większa Ale od Lekarki rotowac sie ciagle nie nauczyles Ależ rotuję. Tylko w innym schemacie, bo dr Ewa się myli Ale zboża grzecznie wywaliłem, na kilka lat i to zanim ją poznałem. A teraz czasem odrobinę mąki czy innej panierki łyknę. Bo nie tak, że całkiem ona się myli... Czerpiesz z wielu źródełek Przy jednej dziurze to i kot depresji dostanie Ale tahini nie jem! Ja jem ale mam przez to gazy, srake i wiatry. Ale podobno to oznaka zdrowotnosci
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Deoxys
Go
|
Mocniej przyciski na pilocie naciskać ? Ale ostatnio czytałem, że wysiłek fizyczny jest niezdrowy, bo zakwasza i zwiększa nawet dziesięciokrotnie stres oksudacyjny! Tak wyszło naukowcom w renomowanej uczelni anglosaskiej. Mają chłopaki bajerę. Kanapowcy się ucieszą
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bo żeby się odkwasić, to najpierw trzeba się zakwasić. Dlatego lepiej się nie zakwaszać. Genialnie proste.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mocniej przyciski na pilocie naciskać ? Ale ostatnio czytałem, że wysiłek fizyczny jest niezdrowy, bo zakwasza i zwiększa nawet dziesięciokrotnie stres oksudacyjny! Tak wyszło naukowcom w renomowanej uczelni anglosaskiej. Mają chłopaki bajerę. Kanapowcy się ucieszą A chlopaki z bloga Teresy jak! Toz to potwierdza odkrycie dr-a, ze nie wolno podejmowac zadnego wysilku fizycznego a martwych ciagow to szczegolnie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
ania12345
Go
|
I bardzo słusznie, że nie jesz serów, ale i masła jeść nie powinnaś, bo masło jest ponoć bardzo szkodliwe. I pamiętaj, aby pomidora nie łączyć z ogórkiem, bo ogórek ma inhibitora na pomidora. na szczęście nie rusza mnie twoja ironia
|
|
|
|
|
|
|
ania12345
Go
|
I bardzo słusznie, że nie jesz serów, ale i masła jeść nie powinnaś, bo masło jest ponoć bardzo szkodliwe. I pamiętaj, aby pomidora nie łączyć z ogórkiem, bo ogórek ma inhibitora na pomidora. na szczęście nie rusza mnie twój sarkazm
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
no wez wuwuwu.youtube.com/watch?v=5y2cy_sTUsc&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D5y2cy_sTUsc
|
|
|
|
|
|
|
|