ania12345
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I bardzo słusznie, że nie jesz serów, ale i masła jeść nie powinnaś, bo masło jest ponoć bardzo szkodliwe. I pamiętaj, aby pomidora nie łączyć z ogórkiem, bo ogórek ma inhibitora na pomidora. na szczęście nie rusza mnie twoja ironia A to bardzo niedobrze! Znaczy na marne stukam w klawiaturę!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Też nie widzę tu ironii, ale tyle lat tu siedzę, że może już nie dostrzegam pewnych rzeczy?
|
|
|
|
|
|
|
ania12345
Go
|
Może zbyt krytycznie to odebrałam, ale w takim bądź razie nie rozumiem twojego humoru.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Może zbyt krytycznie to odebrałam, ale w takim bądź razie nie rozumiem twojego humoru.
A tym się zupełnie nie przejmuj, to taka taktyka, zachęcanie przez zniechęcanie, a przy tym kłamstwa przez mówienie prawdy Bardzo skuteczna, zresztą, pamiętam z podstawówki, wystarczyło szarpnąć za warkocz dziewczynę, do której się wzdychało i przestać kompletnie zwracać na nią uwagę, a nie za długo pięknie się uśmiechała i kłapała rzęsami
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Bo żeby się odkwasić, to najpierw trzeba się zakwasić. Dlatego lepiej się nie zakwaszać. Genialnie proste.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nie. Żaden brak. Żelazna logika.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ździebko kuleje, bo przecież wszyscy wiedzą, że odkwaszać się trzeba...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To jest naukowy wniosek z poniższego: Ale ostatnio czytałem, że wysiłek fizyczny jest niezdrowy, bo zakwasza i zwiększa nawet dziesięciokrotnie stres oksudacyjny! Tak wyszło naukowcom w renomowanej uczelni anglosaskiej. Nie mogę jednak wykluczyć, że czytałem bez zrozumienia!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To przynosi zdrowie, przynajmniej w moim przypadku.
|
|
|
|
|
|
|
ania12345
Go
|
Bo żeby się odkwasić, to najpierw trzeba się zakwasić. Dlatego lepiej się nie zakwaszać. Genialnie proste.
Przy tym się uśmiałam
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Szefu! A teraz w wersji dla wierzących. Boże, by się odkwasić, ... dalej jak (uwaga! nie zapomnij Radzio) p o w y ż e j.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Irlandzki sklep wypatrzyłem w centrum, kupiłem haggis, ale nie w żołądku, tylko w jelicie, jak nasza kaszanka. No i coś, co się nazywa "sheep brain sausage". Jakbym pił, to jeszcze przednia irlandzka whisky by się zdała do tego.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26592
|
Ale to sam cholesterol, toksyny i niezdrowy tłuszcz zwierzęcy... Ale z chlebem to może się jakoś zbilansuje!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przecież węgli trzeba dużo.
|
|