RafałS
|
Ciekawe co będzie modne jak mma się zestarzeje. Wiadomo - kiedyś modne były wschodnie sztuki i to się sprzedawało. Teraz ten zlepek w postaci mma sprzedaje się głównie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ciekawe co będzie modne jak mma się zestarzeje. Wiadomo - kiedyś modne były wschodnie sztuki i to się sprzedawało. Teraz ten zlepek w postaci mma sprzedaje się głównie. Przed chwilą o tym myślałem Wychodzi mi, że wszyscy będą siedzieć w domach i nap... na kompach. Nie będzie komu dać po ludzku w pysk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Fragment "Hugakure", co oznacza "ukryty wśród liści", zbioru zasad etyki dla samurajów oraz shizoku, czyli ich potomków. Celem samuraja jest śmierć. W sytuacji gdy szanse samuraja na śmierć lub życie rozkładają się po połowie, zawsze jest przygotowany na najgorsze. Nie ma w tym nic skomplikowanego. Wystarczy zebrać się w sobie i zrobić krok naprzód. Ten, kto zawiedzie w spełnieniu zadania, a postanowi żyć nadal, będzie pogardzany jako tchórz i niezdara. Żeby stać się doskonałym samurajem, musicie być przygotowani na śmierć rano i wieczorem, każdego dnia. Piekłem jest żyć w czasach, kiedy nic się nie dzieje, kiedy nie trzeba podejmować wyborów, a tylko czekać na możliwość okazania męstwa. Średniowieczna Japonia, to dosyć dziwny kraj.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
A gdzie miejsce na nude?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A gdzie miejsce na nude? Służba nie drużba
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Olimp słabo płaci(ł)... ?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Olimp słabo płaci(ł)... ? Płaci nadal, pewno nawet więcej Pudzian jej nagadał
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
Jutro w UFC będzie srogo. Walki palce lizać. Carlos Condit FTW!
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
KSW to drukowane walki. Shit Nie chce mi się oglądać, ale stawiałbym na Jaya.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Podobno w Żabku bywają zajścia... http://youtu.be/nsphIi2lfZk . Jak to mówią - domagasz się porządku, chcesz niedaj Boże posprzątać-szykuj się na potyczki.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Ja jestem po 2 latach rekreacyjnego judo. -fajna zabawa dużo ruchu aż do momentu trafienia na osobę nawiedzoną, która traktuje trening bardzo osobiście i chce zabić każdego przeciwnika. I tu taka uwaga, że osoby z długimi paznokciami, powinny mieć zakaz wstępu na matę...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja jestem po 2 latach rekreacyjnego judo. -fajna zabawa dużo ruchu aż do momentu trafienia na osobę nawiedzoną, która traktuje trening bardzo osobiście i chce zabić każdego przeciwnika. I tu taka uwaga, że osoby z długimi paznokciami, powinny mieć zakaz wstępu na matę...
Bardzo niedoceniany sport. Podobnie zapasy. Szkoda tylko, że jako sport został odarty z bardzo wielu skutecznych technik. Pady, rzuty, trzymania i podcięcia, przydają się w życiu codziennym, np. na śliskim chodniku zimą No i mają ładne gi
|
|
|
|
|
|
|
|
|