Gavroche
|
Takich nawiedzeńców w każdej dziedzinie trzeba unikać jak ognia. Ja zrezygnowałem z tego samego powodu z piłki halowej, miało być dla przyjemności, a skończyło się na walce o życie. Niech mi oczy wypadną, a nie popuszczę Zapał a fanatyzm...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Podobno w Żabku bywają zajścia... http://youtu.be/nsphIi2lfZk . Jak to mówią - domagasz się porządku, chcesz niedaj Boże posprzątać-szykuj się na potyczki. Interesujący spektakl "na żywo" i to w dziwnie znajomym k-raju. Na szczęście po 22-giej, czyli to nie dla dzieci prezentacja.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Niech mi oczy wypadną, a nie popuszczę - była bramka! - nie była! - była! - a w je&^%ć ci? - no spróbuj! normalnie komedia i to dorosli ludzie
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A po jaką cholerę do bramki strzelają, chyba się na telewizor zapatrzyli. - nie zapatrzyli. - zapatrzyli! - nie zapatrzyli! - zapatrzyli!! - a "w je&^%ć" ci! - "w je&^%ć" pisze się razem. - oddzielnie. - razem! ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
O siatkówce nie wspomnę - jako najsłabsze ogniwo byłam celem najmocniej odbijajàcych piłkè...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A to się u nas gra w kartofla nazywało. Zbijaka?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Pewnie to samo - połączenie siatkówki plażowej w turystycznym wydaniu z głupim jasiem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pewnie to samo - połączenie siatkówki plażowej w turystycznym wydaniu z głupim jasiem. Coś takiego. Pewnie każde podwórko miało swoje mutacje gry, bo jak nie to w *&*^!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ano tak, nasz plac na wasz plac - najwieksze mordobicie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ano tak, nasz plac na wasz plac - najwieksze mordobicie. Noś Ale jak z innej dzielnicy przyszli, to zjednoczenie wspaniałe
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
My mieliśmy podwórko z zamykaną bramą, nikt nie podskoczy. Piaskownica cała nasza
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
O siatkówce nie wspomnę - jako najsłabsze ogniwo byłam celem najmocniej odbijajàcych piłkè...
Warto zagrać z Góralami- spontanicznie. Na boichu aż roi się od "przepaści", a to wiekowa, a to "pciowa", a to temperament zawoalowany, a siatka i jeden pasterz w stadzie świetnie regulują zapalczywych, a najsłabszym nieznacznie porcięta pomogą podciągnąć... przy wyskoku radości.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Takich nawiedzeńców w każdej dziedzinie trzeba unikać jak ognia. Ja zrezygnowałem z tego samego powodu z piłki halowej, miało być dla przyjemności, a skończyło się na walce o życie. Ja mialem takiego na kick boxingu, kazdy sparing to byla dla niego walka o zycie, slawe, fortune Ale mi sie to akurat podobalo, kopalismy sie po mordach ino syk
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
|
Radzio