RafałS
|
... Trochę za późno wziął się za boks i ciężko mu dogonić chłopaków, którzy trenują od dziecka. Oczywiście mógłby mieć dłuższy staż, ale w tej walce nie był akurat w plecy bo Wilder też nie planował boksu od dzieciństwa.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
... Trochę za późno wziął się za boks i ciężko mu dogonić chłopaków, którzy trenują od dziecka. Oczywiście mógłby mieć dłuższy staż, ale w tej walce nie był akurat w plecy bo Wilder też nie planował boksu od dzieciństwa. Możliwe ,ale ponoć cechy mordobicia, to w więzieniach uczą
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
czyli doświadczony kibol z ustawek po garowaniu nie powinien dać się zaskoczyć
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
czyli doświadczony kibol z ustawek po garowaniu nie powinien dać się zaskoczyć To zależy kto zaskakuje ,i w jakim garowaniu był Plus z jakimi predyspozycjami tam trafił
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nawyki z kibolstwa na pewno nie pomagają, trudniej opanować gorącą głowę.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No nie wiem, trudno ocenić, bo kiepsko widać...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Bardzo pouczający materiał i ile rozsądku w nim
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Taaaak. Normalka. Ale ta nowa policja jest też b. niebezpieczna i nieobliczalna. Akurat ja miałam 2 razy teraz do czynienia z nimi , ale ok. Spoko luzik. Jeszcze mi to na dobre wyszło, bo zwrócili uwagę, że ciągle mi się światło stopu pali. Natomiast są zupełnie nie przygotowani do ekstremalnych sytuacji. Gonili samochód z chłopakami po 17 -19 lat. W trakcie pogoni oddali sporo strzałów, ale najwięcej strzałów oddali do samochodu kiedy już na skutek zderzenia ze słupem nie poruszał się. Był rozbity i niezdolny do jazdy. Z samochodu nikt nie wychodził , zapanowała cisza. Wtedy oddali 19 strzałów i zabili 17-latka. Po tym zdarzeniu mieli pójść na specjalne szkolenia.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|