Autor
|
Wtek: Sztuki walki/Samoobrona/MMA. (Przeczytany 339520 razy)
|
|
oldboy
Jr. Member
wiadomoci: 975
|
Ciekawe jak by sobie Karelin z nimi radził
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pewnie całkiem dobrze, choć on teraz politykuje, po przegranej z Gardnerem się wycofał, to i zmiękł. Polscy zapaśnicy bawili się w sumo; Sławomir Luto, bracia Paczkowie czy bracia Wojda, z umiarkowanymi sukcesami, podobne sporty.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Posparowałem dziś trochę z zapaśnikiem, a potem trening padów z judoką. Sińców pełno jutro będzie i naciągnięć, ale w trakcie jest bardzo fajnie. Trening w parterze jest dosyć intymnym przeżyciem, zwłaszcza w dobie koronawirusa, kiedy ludzie witają się łokciem, ty wymieniasz się płynami z gołym facetem...
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1043
|
Posparowałem dziś trochę z zapaśnikiem, a potem trening padów z judoką. Sińców pełno jutro będzie i naciągnięć, ale w trakcie jest bardzo fajnie. Trening w parterze jest dosyć intymnym przeżyciem, zwłaszcza w dobie koronawirusa, kiedy ludzie witają się łokciem, ty wymieniasz się płynami z gołym facetem... Trza było z kobietą sparować.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kobiecie nie dałbym rady.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
We wrześniu Bjornsson vs Hall, a dwa dni temu była walka pokazowa Bjornsson vs Ward. https://youtu.be/SpYOZXpQTMANo takie niewiadomo co, oceńcie sami, nie rozumiem tego przechodzenia siłaczy do walk... Hafthor zrzucił 50kg do tego, więc chociaż organizm mu podziękuje.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
O kasę poszło?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jasne, ale czemu sporty walki, a nie na przykład siłowanie się na rękę, albo tenis ziemny? Kasa podobna do wzięcia.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Menedżment, kwestia dojścia, kręgi wpływów. A nuż...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ja za łepka potrafiłem, ale już zapomniałem tych sztuk.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Co wy tam palicie w tych Czechach?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
To nie ja. Ale też tak potrafiłem.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dość gadania, pora na trening...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
Posparowałem dziś trochę z zapaśnikiem, a potem trening padów z judoką. Sińców pełno jutro będzie i naciągnięć, ale w trakcie jest bardzo fajnie. Trening w parterze jest dosyć intymnym przeżyciem, zwłaszcza w dobie koronawirusa, kiedy ludzie witają się łokciem, ty wymieniasz się płynami z gołym facetem... . Jak u Ciebie z kondycją ? Ja trenuję bjj od lockdownu spadła mi strasznie kondycja. Nie wiem czy to wina braku ciąglosci czy starość. Mam prawie 49l Przedtem robiłem 2-3 treningi a teraz trudno mi się zregenerować i po jednym odechciewa mi się.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Posparowałem dziś trochę z zapaśnikiem, a potem trening padów z judoką. Sińców pełno jutro będzie i naciągnięć, ale w trakcie jest bardzo fajnie. Trening w parterze jest dosyć intymnym przeżyciem, zwłaszcza w dobie koronawirusa, kiedy ludzie witają się łokciem, ty wymieniasz się płynami z gołym facetem... . Jak u Ciebie z kondycją ? Ja trenuję bjj od lockdownu spadła mi strasznie kondycja. Nie wiem czy to wina braku ciąglosci czy starość. Mam prawie 49l Przedtem robiłem 2-3 treningi a teraz trudno mi się zregenerować i po jednym odechciewa mi się. Cześć. Ja trening walki robię raz w miesiącu, albo rzadziej. Żaden ze mnie fighter, ale lubię być gotowy do ulicznej walki w razie W. Na co dzień trenuję z odważnikami, wplatam do tego siłownię i ćwiczenia z masą ciała. Mam 3 pary kettli, klasyczny rosyjski zestaw, więc na brak kondycji nie narzekam raczej. Dieta wysokotłuszczowa jest zresztą znakomita na kondycję. Ostatnio sparowałem z bjj i taekwondeką, który się szykuje do klatki, dałem radę, choć drapanie w płucach pod mostkiem czułem do końca dnia. Ja mam prawie 45 lat, ale aktywny jestem już ponad 30, też czuję zużycie i mocno się zastanawiam nad terapią zastępczą testosteronem, ale zanim przejdę na ciemną stronę mocy, chcę wykorzystać wszystkie inne możliwości. Obecnie używam DHEA oraz mieszanki ziół i grzybów adaptogennych. Tobie też proponuję podobne postępowanie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|