|
oldboy
Jr. Member

wiadomoci: 869
|
Ciekawe jak by sobie Karelin z nimi radził 
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pewnie całkiem dobrze, choć on teraz politykuje, po przegranej z Gardnerem się wycofał, to i zmiękł.  Polscy zapaśnicy bawili się w sumo; Sławomir Luto, bracia Paczkowie czy bracia Wojda, z umiarkowanymi sukcesami, podobne sporty.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Posparowałem dziś trochę z zapaśnikiem, a potem trening padów z judoką.  Sińców pełno jutro będzie i naciągnięć, ale w trakcie jest bardzo fajnie. Trening w parterze jest dosyć intymnym przeżyciem, zwłaszcza w dobie koronawirusa, kiedy ludzie witają się łokciem, ty wymieniasz się płynami z gołym facetem... 
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Newbie

Pe: 
wiadomoci: 406
|
Posparowałem dziś trochę z zapaśnikiem, a potem trening padów z judoką.  Sińców pełno jutro będzie i naciągnięć, ale w trakcie jest bardzo fajnie. Trening w parterze jest dosyć intymnym przeżyciem, zwłaszcza w dobie koronawirusa, kiedy ludzie witają się łokciem, ty wymieniasz się płynami z gołym facetem...  Trza było z kobietą sparować.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kobiecie nie dałbym rady. 
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
We wrześniu Bjornsson vs Hall, a dwa dni temu była walka pokazowa Bjornsson vs Ward. https://youtu.be/SpYOZXpQTMANo takie niewiadomo co, oceńcie sami, nie rozumiem tego przechodzenia siłaczy do walk... Hafthor zrzucił 50kg do tego, więc chociaż organizm mu podziękuje.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
Full Member

Pe: 
wiadomoci: 11092
|
O kasę poszło? 
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jasne, ale czemu sporty walki, a nie na przykład siłowanie się na rękę, albo tenis ziemny?  Kasa podobna do wzięcia.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
Full Member

Pe: 
|
Menedżment, kwestia dojścia, kręgi wpływów. A nuż... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
Full Member

Pe: 
|
Ja za łepka potrafiłem, ale już zapomniałem tych sztuk. 
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Co wy tam palicie w tych Czechach? 
|