Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1043
|
Gratulacje wielkie i życzenia osiągnięcia kolejnego sukcesu:)
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26752
|
Super, brawo!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A cuż to za wynalazek? bo ja tylko o purpurowym sercu słyszał. Za łepka zdążyłem do zielonego jedynie, nim zmieniłem dyscyplinę. No ale tam były następne: niebieski, brązowy, czarne tylkoż.
BJJ to przede wszystkim walka w parterze, stopnie u dorosłych to biały dostaje się na nim cztery belki, niebieski + cztery belki, purpura+ cztery belki, brązowy+ cztery belki i czarny. Ty pewnie trenowałeś karate lub judo ? Karatowałem. Ale szerzej temat interesował bo czasy niebezpieczne byli . Gratki!
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zostawmy na boku jakość tego całego KSW i formę Materli ostatnimi czasy, ale Pudzianowi należą się brawa: https://youtu.be/IeP7tK42tHUCierpliwy to i kamień ugotuje.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Trochu przespał żeby takie cuś wpuścić.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MarekS
Go
|
No nie można odmówić Pudzianowi pracowitości, czasem zerkam na jakieś filmiki to widać, że ma poukładane w głowie. Ale i tak wolę finezję i parter u lżejszych zawodników.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No tytan pracy i skromny jako zawodnik. Urodzony fajter to on nie jest, ale dobry rzemieślnik.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Tamtemu się zgrubło, a temu się schudło. Praca, praca i chyba skóry jeszcze nie sprzedał tanio?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26752
|
Jakby się tłuszcz odkładał na szczęce, a nie "na wątrobie", to ten podbródkowy by kolesia tak nie powalił...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ciekawe że można tak nierozumieć wspomnianego machania hantelkami . Ale jestem za, a nawet przeciw.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kopanie w filary i uderzanie w ściany też jest spoko?
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pytam, bo widzę, że znasz się na rzeczy, jak mało kto. A ja ze 20 lat pod kamieniem przesiedziałem, to mi rardzewiało to i owo...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Oj tam zaraz. Po prostu parę ciekawostek zgarnąłem to tu, to tam... Taki kamień np. to trza pod górę toczyć. Jak Syzyf. Albo ugotowywać jak tytan Pudzian.
|
|
|
|
|
|
|
|