|
Gavroche
|
Fish and chips powinno być podane na gazecie
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Prawn&chips byłoby modniej... Owszem. Mi się podoba niemieckie słowo garnelen
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I tak to wsio ryba...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Prawn&chips byłoby modniej... Owszem. Mi się podoba niemieckie słowo garnelen W końcu z łososia zrobicie łosia...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Fish and chips powinno być podane na gazecie Jak na gazecie? Bez talerza? Bój się Boga Chłopie....
|
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Maestro 'prosty' Chop,to i na gazecie lubi Prostota ma klasę A Angole do dziś podają na gazecie w podłych budach fish&chips. Czasem są wyjątkowo smaczne.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ostatnio jakiś mobilny się zrobiłeś...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A jaki tam mobilny! Auto stoi dwa tygodnie w serwisie Hyundai'a, bo części wysłali, ale z Korei!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie jakiś maratończyk z nimi biega...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie warto się z takiego k-raju wyprowadzać...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Fakt, pięknie tu!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Maestro 'prosty' Chop,to i na gazecie lubi Prostota ma klasę A Angole do dziś podają na gazecie w podłych budach fish&chips. Czasem są wyjątkowo smaczne. A Grecy na kartonie bez nadruków ... rekina podają, a stolik do kartonowej konsumpcji stoi na środku ulicy i w ogóle. Niestety, aby skosztować trzeba sporo czasu odstać w kolejce, również na ulicy. Cena? Otóż to, jak za rekina.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
ale chyba nóż i widelec nie na swoim miejscu pewnie zdjęcie zostało odwrócone! Ja w takich chudych przypadkach smażę na większej ilości tłuszczu który potem mieszam ze śmietaną
|
|
|
|
|
|
|
|