Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Łosoś z frytkami (Przeczytany 36941 razy)
|
administ
Go
|
Cavia porcellus To mi bardziej pasuje do Peru!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Cavia porcellus To mi bardziej pasuje do Peru! Brzana świnką zwana?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A że jest taka brzana - to nie wiedziałem!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A że jest taka brzana - to nie wiedziałem! Nagiąłem trochę Brzana to Barbus a świnka to Chondrostoma Blisko spokrewnione, ale nie aż tak blisko No to nie wiem co z tym schabowym...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A! To jest ten cel, wobec tego znajdą się i środki, Edyto. A że jest taka brzana - to nie wiedziałem! Nagiąłem trochę Brzana to Barbus a świnka to Chondrostoma Blisko spokrewnione, ale nie aż tak blisko No to nie wiem co z tym schabowym... O tak, gniesz, gniesz.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Maestro 'prosty' Chop,to i na gazecie lubi Prostota ma klasę A Angole do dziś podają na gazecie w podłych budach fish&chips. Czasem są wyjątkowo smaczne. A Grecy na kartonie bez nadruków ... rekina podają, a stolik do kartonowej konsumpcji stoi na środku ulicy i w ogóle. Niestety, aby skosztować trzeba sporo czasu odstać w kolejce, również na ulicy. Cena? Otóż to, jak za rekina. Guten Appetit ! http://www4.rp.pl/artykul/1194579-Inspekcja-Sanitarna-ostrzega-przed-zanieczyszczona-oliwa-i-stekiem-z-rekina.html uwagi na przekroczenie najwyższego dopuszczalnego poziomu rtęci w partii mrożonego steku z rekina nie powinien on być spożywany. "Wskazany w ostrzeżeniu produkt należy zwrócić do miejsca zakupu lub zniszczyć
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 3 [4]
|
|