|
administ
Go
|
A wiadomo co fanatyka może obrazić?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Od fanatyków najlepiej trzymać się z daleka...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Lepiej, ale chyba mają to do siebie, że sami się pojawiają przy tobie.. a tu wątek otwarty
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
wniebowzięcie... Fałszywy dogmat, albowiem nic na ten temat w Biblii nie napisano.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bo to nowość... "Niepokalana Matka Boża zawsze dziewica Maryja, ukończywszy swoje ziemskie życie, została wzięta do chwały nieba z duszą i ciałem" — to fragment z Konstytucji Apostolskiej Munificentissimus Deus, ogłoszonej przez Piusa XII w 1950 roku. Na mocy tego orzeczenia Wniebowzięcie Maryi jest dogmatem Kościoła katolickiego. 15 sierpnia obchodzimy Uroczystość Wniebowzięcia Maryi." http://mateusz.pl/pow/pow_981002.htmDo kościoła nie chodzisz, czy co?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale VAT, to na komunię doczesną, a tu jeszcze trzeba pozaziemską sobie opłacić.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to akcyza za to robi...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Fakty i Mity...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Fakt - dziura budżetowa rośnie, mit - da się spłacić...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To jest fakt...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Co tom osttno było? 10 zajęć za mną. Siniaki przesuwają się wraz z postępami. Na przedramieniu i na żebrach już prawie nie ma, teraz są dookoła łokci.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wczoraj wieczorem byłem na 1,5h sparingu z zapaśnikiem. Przedramiona posiniaczone całe, ale oni mają chwyt! A mnie się łatwo siniaki nie robią. Dobry trening.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
nie wiem czy się jutro na trening wybiorę bo coś mnie boli w lewym boku. Jakiś nerwoból - może sobie coś naciągnęłam... czasem np przy kaszlnięciu coś mnie bolało jeszcze przed zeszłymi zajęciami. Jednak na zajęcia poszłam i było fajnie prawie do końca. Po ok 45 min ćwiczeń i zawisów i innych rzeczy - już nie dawałam rady na lewej ręce zawisnąć bo tak ciągnęło - kuło po żebrach [wątpię by miał z tym coś wspólnego mój w[y]padający płatek mitralny] bo boli nie tylko w okolicach serca ale i zboku a czasem z tyłu wszystko na jednej wysokości. Miałam nadzieję że się rozejdzie po kościach ale teraz boli nawet przy naciskaniu na ciężej chodzącą klamkę, czy przy szarpiącym autobusie więc nie wiem czy nie lepiej zaczekać aż przestanie skoro nie zmniejsza się. tzn. jutro zamierzam trafić do lekarza - tak na wszelki wypadek. [niestety do lekarza I kontaktu] Ponieważ wcześniej nie ćwiczyłam tak "wyczynowo", więc nie miałam okazji się z tym zetknąć. I już nie wiem czy byłam przeziębiona czy może ból głowy i lekko podwyższona temperatura to może coś innego jakieś naciągnięcie, naderwanie nadtłuczenie.... wyobraźnia nie zna granic Najbardziej martwi mnie przerwa w treningu :{ Jestem w trakcie opanowywania puszczania się drążka https://www.youtube.com/watch?v=0oNUNQ-R2dE
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Słusznie. Do następnego treningu się wyklaruje, a dwa tygodnie odstępu, to jest jeszcze na granicy "ciągłości treningowej" dla CUN, więc ubytek umiejętności będzie minimalny. Może to tylko jakieś perturbacje na zakończeniach nerwowych, wtedy czasem trening wręcz prostuje sytuację, ale lepiej dmuchać na zimne, choć pierwszy kontakt niewiele pomoże.
|
|
|
|
|
|
|
|