|
zofijeczka
Go
|
Reniu plastry mam naklejkę by odciążyć, to co sobie zbyt mocno obciążyłam (i jeszcze nie do końca doszło do siebie) chyba już miesiąc się doprowadzać do siebie. To już 3. Plastry. Ale już prawie jest dobrze. Gdy byłam u fizjoterapeutki, po naklejania plastrów (2. I 3.) czułam o wiele mniej bólu przy ruchu tak bezpośrednio. Czyli dobrze Przyklejone ładnie odciążyły mnie.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Dziękuję, kolory to trochę moja robota, bo czyści łam dr, WI I materace z tła, bo robiły bałagan. Zdjęcie super! Ładne kolory i ...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Ej nie s... Byś się, na pewno masz więcej siły niż ja. Ja cały czas walczę z flagą i półflagą, by w nich oddychać , no i w tym tygodniu pierwszy raz mi się udało, rozluźnić mięśnie twarzy przy tej figurze (nie ze zdjęcia) lol Więc jest postęp. Wspinaczki na rękach, na razie nie opanowałam, a pewnie tobie by to wyszło spokojnie. U mnie to bardziej wyśpię ie o kilka cm... Na razie. Kupiłam sobie drążek poziomy do drzwi by ćwiczyć podciągania ale przez kontuzję nie za bardzo ćwiczyłam. A co to jest to niebieskie na ramieniu? Jakieś zapięcie, zabezpieczenie... Czy plastry... Kinezjotaśmowanie. Plastry, które oszukują system nerwowy i szybciej wycisza się uraz. Brawo, Zosiu! Ja to bym pi....ł, że hej!
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
U nas ćwiczy przynajmniej dwóch i to na wyższych poziomach.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nagrywam zajęcia telefonem opartym o ścianę.
Tym bardziej super.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Reniu plastry mam naklejkę by odciążyć, to co sobie zbyt mocno obciążyłam (i jeszcze nie do końca doszło do siebie) chyba już miesiąc się doprowadzać do siebie. To już 3. Plastry. Ale już prawie jest dobrze. Gdy byłam u fizjoterapeutki, po naklejania plastrów (2. I 3.) czułam o wiele mniej bólu przy ruchu tak bezpośrednio. Czyli dobrze Przyklejone ładnie odciążyły mnie.
Dobrze wiedzieć, że coś takiego jest...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
U nas ćwiczy przynajmniej dwóch i to na wyższych poziomach. Pewnie jest to co najmniej na trzydziestym piętrze wieżowca......
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dobrze wiedzieć, że coś takiego jest... Zgoogluj sobie kinesiotaping. Bardzo ciekawa forma rehabilitacji, bazująca na skórze jako ważnym organie (największym w organizmie). Podobnie jak masaż, stawianie baniek, suche/mokre igłowanie, budząca pogardę troszkę, ale na pewno działająca, jeśli się wie czego się można spodziewać. Zwykle kinesiotaping zapobiega przejściu urazu w obrażenie, a to sporo.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzięki, sprawdzę... Nigdy nie wiadomo co komu i kiedy może się przydać...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie, czasem można coś podkleić...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Przychodzi chłopina do trzeciego z rzędu androloga i mówi: panie doktorze jak pan też powie, że trzeba amputować... A lekarz na to: -proszę wejść na krzesło. -proszę zeskoczyć. -no widzi pan, sam odpadł...
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
|
|