zofijeczka
Go
|
No cóż. Nie spodziewajcie się zbyt szybkiego kolejnego wpisu. Choć może patrzac na założony wątek i zwykły rozsàdek zacznie się tu coś pojawiać.... tak to jest przy pracy zdalnej z domu i przyklejeniu do komputera... zima też nie sprzyja, a rozwieszania prania bym tu nie zaliczyła. Trochę się stęskniłam za dojazdem rowerem do pracy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A co chcesz trenować?
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Może chociaż spacerki 30 min codziennie
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Od zera do bohatera
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Od zera do bohatera I raz jest... pozniej tylko z gorki:D choc bywa i pod
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dobrze jest tak od razu nie podnosić zbyt wysoko poprzeczki, bo można się zniechęcić...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Zaczynam od spacerów. Brzuszki chciałam ale strasznie to nudne. choć zaletą, że w domu.
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Właśnie -stanie się rutyną
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Ej stop nie. Ja zalozyłam dziennik treningowy ruchu. Wliczam tu spacerki. Jak zacznę biegac po krzakavh z aparatem to i to się wliczy bo wtedy kilometry robię. Bo w tej chwili to wypada 2xw tygodniu spacer na zakupy. Plus jakies wyjscia pezygodne. A to za mało. A za dużo siedzenia! Kontuzji to się nabawię id siedzenia na krze§ke i nie wspomnę czego kontuzji.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No, co? Na oglądanie zębatego trzeba sobie zasłużyć...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ej stop nie. Jakby co, to ubieraj się na cebulkę, bo spore wahania temperatury...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No, co? Na oglądanie zębatego trzeba sobie zasłużyć... Mi zębaty do szczęścia nie jest potrzebny...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A jaki? Szczerbaty, czy z protezą?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ej stop nie. Ja zalozyłam dziennik treningowy ruchu. Wliczam tu spacerki. Jak zacznę biegac po krzakavh z aparatem to i to się wliczy bo wtedy kilometry robię. Bo w tej chwili to wypada 2xw tygodniu spacer na zakupy. Plus jakies wyjscia pezygodne. A to za mało. A za dużo siedzenia! Kontuzji to się nabawię id siedzenia na krze§ke i nie wspomnę czego kontuzji.
A dlaczego nie, to będzie górna część kręgosłupa, bodajże w okolicach "bolesnego karku"- przywilej sumiennych urzędników. No, co? Na oglądanie zębatego trzeba sobie zasłużyć... Zębate przednie warto mieć w każdych okolicznościach.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A jaki? Szczerbaty, czy z protezą? Ja piszę o mięśniach a Ty?
|
|
|
|
|
|
|
|