administ
Go
|
Rozkojarzenie bodźców wzrokowych i zmysłu równowagi to nic groźnego i z całą pewnością przechodzi. A jak nie przechodzi, to znaczy, że ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To chyba brak rozpoznania, w dolegliwościach.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Po kolejnych 3h w tym tygodniu. Chyba coś mi się robi na rękach - na ramionach ...twardego bicepsy? Mam? - początki Przynajmniej na razie tyle widzę efektów.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Chyba coś mi się robi na rękach - na ramionach ...twardego Moze tlusczaki?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
zofijeczka
Go
|
:lol:b
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Tak tak, kolejne treningi za mną, na razie bez dodatkowych, wzmacniająco rozciągających, które robię we własnym zakresie czaso ochoczym. Zaczynamy w pionie zawisać bez użycia dłoni... i nie spadamy
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gratuluję wytrwałości...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
to dopiero troszkę ponad miesiąc - jeszcze na wytrwałość za mało ... ale próbowac zawsze można
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Powinien być drugi krok... a w końcu finisz... Albo można przeskoczyć pewne etaty... Albo skręcić w inną stronę... albo stanąć w miejscu... albo przerwać drogę i potem dalej ją kontynuować......albo można zmienić dyscyplinę, albo sposób jej realizacji, albo nic nie robić...albo...albo...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tyle możliwości dostania się do "polityki" ...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A tego to ja nie wiem...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bo to zależy u kogo aktualnie przebywa, to tego kocha. Jak u górników, to górników, jak u związkowców, to związkowców, jak u prywaciarzy.... tak to się niestety nie da.
|
|
|
|
|
|
|
|
|