|
renia
|
Potencjalnie tak może być, życzę tego Zosi...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wręcz z lubież tzn. z lubościom.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jakby co, to ja muszę zerknąć z obowiązku, w aspekcie diety naturalnie...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Oczywiście, że tylko pod kątem diety oczami oglądam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
stłukłam sobie nerw w łokciu = wyrżnęłam się na łokieć zagięty z impetem wielkim. przerwa w ćwiczeniach. Jak już wydawało mi się że mogę i ćwiczyłam 1 h, na drugi dzień już po rozgrzewce i ok 5 min zawisania na ręku w różnych pozycjach zaczęła mi ręka drętwieć - czyli jeszcze uraz nie wyleczony i teraz od wtorku niestety drętwieje. Jestem wymasowana przez fizjoterepeutkę, mam piękne niebieskie plastry odciążające. [ kinetyczne?] ale nie mogę wziąć środka przeciwzapalnego bo mam uczulenie na salicylany i te wszystkie szeroko dostępne niesteroidowe mają napisane że brać ich wtedy nie wolno Więc jak tak dalej pójdzie to nie wystąpię bo mam dopiero 1:25 niezbyt dobrze wyćwiczonej choreografii (z 3 min - 3:30 min), A nie mam się teraz jak doskonalić. Zobaczymy. Ale jak tylko będę mogła znów zacznę się kręcić.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
a zostały już tylko 2 tygodnie
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Chorobcia, pech okrutny! W dwa tygodnie z drętwą ręką nic się nie zrobi! Ale chęci się liczą.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czyli konkurs jest niewiadomą... Ja sadzę, że lepiej zrobisz, jak sobie go odpuścisz. Zdrowie ponad wszystko...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Wolę ten konkurs nazywać zawodami. Jakoś lepiej brzmi.
Tak czy inaczej już dużo poprawiłam w "technice" ale też dużo jeszcze brakuje. Bardzo dużo daje nagrywanie swoich ćwiczeń. Wtedy widać - palce źle, noga nie wyprostowana - dzięki takim obserwacjom można potem uniknąć jakichś upadków. Jak wiszę na rurce to czy mam nogę zgiętą czy prostą nie widzę różnicy - ana filmiku widzę że jak nie wyprostuję to najzwyczajniej w świecie druga noga może się wymsknąć i się ląduje na głowie.
No więc to co już zdążyłam wyćwiczyć [ 'podćwiczyć' ] jest o niebo lepsze od tego co było na samym początku.
No to prawda zdrowie przede wszystkim. Za bardzo mi się ta zabawa podoba żeby sobie tak na początek ją popsuć. Więc będę cierpliwa.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Do jutra doczekać się nie mogłam, zrobiłam cwiczenia na rozciąganie ręki (w skrócie wyginanie nadgarstków) ale jednak jeszcze za wcześnie . Palec bardziej zdrętwiał, jak się 'odmraża' to zimno potem znów gorąco i znów zdrętwiały. Chyba grzecznie zaczekam do tgo końca tygodnia bieżącego z nie ćwiczeniem ręki.
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Może i tak ułożę choreografię do końca. Jak wyjdzie ładnie to rzucę na stół.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Poczekamy, jesteśmy bardzo leni... tzn. cierpliwi.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mnie tam już tyle razy cierpliwość się nadwyrężyła, że i jeszcze raz poczekam, jak trzeba...
|
|
|
|
|
|
|
|