zofijeczka
Go
|
Wow! Super fotki i super pozycje. Ale ta figura na drugim zdjêciu, to pe³en szacun. to był dobry dzień tzn. Chwytny. Czasem są dni, że się zjeżdża jak po maśle. A tu mi tak właśnie dobrze szło, że na koniec się wy.. waliłam na szczęście już na koniec zajęć.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
dziękuję. Starałam się wybrać najlesze kadry na których pamiętałam o jak największej ilości rzeczy. Swoją drogą nagryanie się podczas ćwiczeń bardzo pomaga, gdy ktoś mówi palce prosto, to to jest ledwo zapamiętywalne,ale jak się zobaczy zagięte stopy na filmiku, to się lepiej pamięta. Też wychodzi wtedy, dlaczego czasem trzeba postować nogę, jak nie to włos się jeży jak łatwo stracić trzymanie. No i jak się człowiek wy.. wali to można sprawdzić dlaczego i zapamiętać na zawsze
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Trenuj, trenuj, bo widać, że jest dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Jak mi tylko nerw w ręku uspokoi i przestaie drętwieć ręka, wracam trenować. Już mam opłacone kolejne 6 zajęć. Tylko czekają. I ja też
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
; D
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Film żyje...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I więcej techniki można podpatrzyć.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie o to chodzi! Nawet jednym okiem...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I technikę docenić...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
...ze wszystkimi detalami.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nawet siniaki, jak duże...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
:d
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Za ok 2 tygodnie wracam do ćwiczeń po nicnierobieniu A tak w skrócie po ponad 6 latach wreszcie znalazłam dentystę który wiedział co powoduje moje blokady szczęki / szczękościski czy jak to nazwać. W rezultacie straciłam ósemkę która była właśnie źródłem złej pracy mięśnia. Jednak przez to od prawie już 3-4 tygodni nie otwieram do końca szczęki. [ wczoraj przełom szczęka się otworzyła na 3 palce - proszę o brawa] dziś są tyl;ko 2 palce ale wczorajsze "rozwarcie" paszczy napełniło mnie optymizmem. Tym czasem nic twardego ani ciągnącego jeść nie mogę. Wobec powyższego ostatni sernik był bez migdałów i suszonych owoców - był kakaowy - też pyszny.
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
no trochę tak - zanim mi wyjęli tą przeszkadzającą "8" tylko czasem miałam "mniejsze rozwarcie paszczy" a teraz tak permanentnie.Co też wiązało się z bólem głowy, bo jak się okazuje te mięśnia są na dużej powierzchni głowy. (tak jak ktoś nie zastanawia się nad tym na co dzień to sobie sprawy nie zdaje") teraz już prawie nie miewam "bólów głowy" ale mimo wszystko trochę wkurzające. Ale teraz się cieszymy, bo już zapisana jestem znów na zajęcia, które mi się już od kilku miesięcy śnią prawie codziennie . Jednak ze względu na rękę - aby ją powoli przystosować do obciążeń zaczynam kursy od zera - grzecznie powolutku. Z resztą po takiej przerwie mam wrażenie że już nic nie pamiętam.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Istnieje coś takiego, jak pamięć ruchowa. Wróci wszystko, zanim się obejrzysz! Zdrowia życzę i pozdrawiam ciepło.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Coś jak jazda na rowerze? Tego się nie zapomina...
|
|
|
|
|
|
|
|