zofijeczka
Go
|
Od końca stycznia przeszłam na treningi 2 razy w tygodniu. Było mi za mało. Czasem jakieś zdjęcia wrzucam tu: https://www.instagram.com/zofiadobrowolskaZmieniając klub w którym ćwiczyła wskoczyłam na trochę wyższy poziom, muszę uważać na barki - w nich odczuwam największe obciążenia, po delikatnym naderwaniu przyczepu rotatora, też coś w okolicy z trójgłowym było (jak literówkę zrobiłam - poprawcie). Jednym słowem teraz z małymi hantelkami, codziennie ćwiczenia wzmacniające te okolice.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nieśle, nieśle.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Od końca stycznia przeszłam na treningi 2 razy w tygodniu. Było mi za mało. Czasem jakieś zdjęcia wrzucam tu: https://www.instagram.com/zofiadobrowolskaZmieniając klub w którym ćwiczyła wskoczyłam na trochę wyższy poziom, muszę uważać na barki - w nich odczuwam największe obciążenia, po delikatnym naderwaniu przyczepu rotatora, też coś w okolicy z trójgłowym było (jak literówkę zrobiłam - poprawcie). Jednym słowem teraz z małymi hantelkami, codziennie ćwiczenia wzmacniające te okolice. Super zdjęcia . (jesteś do Mamy podobna)... ale tematyka jest różnorodna.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pałac Kultury w okularze i chmurki są super. No i te na drążku pionowym też!
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
cały czas jestem zakochana w tym sporcie
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Super, tylko te siniaki...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Aż tak się przyglądałeś?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nasza córa chodzi na tańce na rurze, na siłownię i jeszcze pracuje. W domu jej prawie nie ma...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Aż tak się przyglądałeś? A gdzie tam, siniaki obstawiłem w ciemno!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ładne te żółteczka posadzone na boczku jeszcze nie ścięte, no i ten kowal bezskrzydły z potomstwem w dziurce mnie wzruszył.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Ale talerzyk z wio był bardziej kolorowy.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Oj tam oj tam, mały talerzyk, rybę raz na rok można zjeść, śmietaną tłustą spływa.
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Jeszcze na siłownię chodzi, no to widzę ostro ćwiczy. Ja to bardziej emerycko traktuję, by nie narobić sobie kontuzji. Nasza córa chodzi na tańce na rurze, na siłownię i jeszcze pracuje. W domu jej prawie nie ma...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mnie uczono unikać bólu, o kontuzjach nie wspomnę, więc dolecz to ramię i bądź bardzo ostrożna. Poważniejsza kontuzja cofa o całe tygodnie, a jak tak miłujesz rurę, że 2x w tygodniu latasz, to wiesz.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeszcze na siłownię chodzi, no to widzę ostro ćwiczy. Ja to bardziej emerycko traktuję, by nie narobić sobie kontuzji. Nasza córa chodzi na tańce na rurze, na siłownię i jeszcze pracuje. W domu jej prawie nie ma... I jeszcze w takich upałach. Ale jak chce...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, na mięśniaków w gorącu lepiej się patrzy, bo bardziej się pocą i są w związku z tym łatwiejsi do zidentyfikowania w zgodności genetycznej.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Aha... Tylko, że córze upały nie przeszkadzają, a na siłownię chodzi tylko w wakacjach. W roku szkolnym zbyt dużo nie ćwiczy, więcej "zakuwa"...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Aha... Nie wnikam!
|