admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
w torbie treningowej. Jeśli torba treningowa niewiele się różni od damskiej torebki, to ciężko znaleźć...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Jr. Member
wiadomoci: 574
|
Torba treningowa wygląda gorzej. Bo poza strojem w którym ćwiczę, mam zapasowy poza tym ręcznik duży, ręcznik mały, nakolanniki, 3 termosy (w tym dwa robią za stojaki dla komórek na których nagrywam zajęcia) ładowarka na wszelki wypadek. A jak się zdarzy że do pracy ją wezmę to dochodzą do niej wszystkie przedmioty z torebki, a potem już nie mam czasu rozdzielać więc noszę wszystko razem tu i tu. Bo to jest tak że jak coś wyjmujesz to potem jest bardzo potrzebne. w torbie treningowej. Jeśli torba treningowa niewiele się różni od damskiej torebki, to ciężko znaleźć...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Jr. Member
|
Po wykonanym 94 invercie /odwróceniu po 9 zajęciach nastąpił zauważalny skok w sile, nadal nie jest to to, co miałam przed przejściem covida, ale daje to dużo radości i motywacji. Lubię te zauważalne skoki w wydajności rucjowo-siłowej. Muszę sprawdzić po którym invercie w zeszłym roku po zerwaniu więzadła przestałam liczyć odwrócenia - czyli kiedy uznałam, że siła mi zadawalająco wróciła przynajmniej jeżeli chodzi o jakość odwróceń i miałam zauważalne postępy przy ćwiczeniach / kiedy znów szłam do przodu względem 'sprzed'.
Porównanie może być dla mnie ciekawe.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Tak, widziałem "nogami do góry" i nie tylko, a nawet, że siniaków niewiele!
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Jr. Member
|
Nadal jeszcze sił nie mam tyle co przed zerwaniem więzadła, ale ostatnio był kroczek do przodu. Shouldermount się udał nawet bez większych wyskoków
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Wiem - śledzę na fb i trzymam kciuki!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja nie śledzę na FB, ale też trzymam.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Jr. Member
|
Dziękuję Wam obu. A dla skoro nie na fb to też na Instagramie można bez zalogowania :D https://www.instagram.com/zofiadobrowolska/Zdecydowanie mam już odzyskane siły. Teraz tylko byle nie rumakować Jednak codzienna praca w krześle nie pomaga. Ale przy ćwiczeniach 2 x w tygodniu bez dodatków typu rozciąganie (i nie mówię że to dobrze) można ciągnąć na spokojnie, w końcu nigdzie się mi nie śpieszy. Wszystko w swoim czasie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Super Zosiu!
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Jr. Member
|
Reniu dziękuję - doping zawsze się przydaje, a ja cieszę się jak dziecko z każdej nowej figury nawet tej niezbyt ładne i dokładnie wykonanej z braku odpowiednich sił i uwagi - z czasem się poprawi
|
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
Dziękuję Wam obu. A dla skoro nie na fb to też na Instagramie można bez zalogowania :D https://www.instagram.com/zofiadobrowolska/Zdecydowanie mam już odzyskane siły. Teraz tylko byle nie rumakować Jednak codzienna praca w krześle nie pomaga. Ale przy ćwiczeniach 2 x w tygodniu bez dodatków typu rozciąganie (i nie mówię że to dobrze) można ciągnąć na spokojnie, w końcu nigdzie się mi nie śpieszy. Wszystko w swoim czasie. Zobaczyłem i myślę, że jakieś linki w fotoszopie wymazalaś jak to możliwe ??? Super
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Jr. Member
|
jakby było widać linki w końcu nie byłoby efektu :D a tak serio to czuję się w obowiązku wymazywać koleżanki Dziękuję Wam obu. A dla skoro nie na fb to też na Instagramie można bez zalogowania :D https://www.instagram.com/zofiadobrowolska/Zdecydowanie mam już odzyskane siły. Teraz tylko byle nie rumakować Jednak codzienna praca w krześle nie pomaga. Ale przy ćwiczeniach 2 x w tygodniu bez dodatków typu rozciąganie (i nie mówię że to dobrze) można ciągnąć na spokojnie, w końcu nigdzie się mi nie śpieszy. Wszystko w swoim czasie. Zobaczyłem i myślę, że jakieś linki w fotoszopie wymazalaś jak to możliwe ??? Super
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Jr. Member
|
W końcu konkurencja nie śpi! jakby było widać linki w końcu nie byłoby efektu :D a tak serio to czuję się w obowiązku wymazywać koleżanki Dziękuję Wam obu. A dla skoro nie na fb to też na Instagramie można bez zalogowania :D https://www.instagram.com/zofiadobrowolska/Zdecydowanie mam już odzyskane siły. Teraz tylko byle nie rumakować Jednak codzienna praca w krześle nie pomaga. Ale przy ćwiczeniach 2 x w tygodniu bez dodatków typu rozciąganie (i nie mówię że to dobrze) można ciągnąć na spokojnie, w końcu nigdzie się mi nie śpieszy. Wszystko w swoim czasie. Zobaczyłem i myślę, że jakieś linki w fotoszopie wymazalaś jak to możliwe ??? Super
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|