Autor
|
Wtek: Powiekszone wezly chlonne (Przeczytany 45203 razy)
|
Gavroche
|
Świnie świetnie to odkładają, a krowy wydzielają. Ale tylko z ryb i z semen lini jest biologicznie aktywne w ludzkim organizmie
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No tak! Iście "naukowe" uzasadnienie!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Świnie świetnie to odkładają, a krowy wydzielają. Znacznie lepiej niż morskie, "tłuste" rybki... Szefu! Twoja pozycja nie była, nie jest i nie będzie zagrożona. Ja wiem, że Ty wiesz jak karmić świnki, krówki abyśmy nie byli łamagi. Te całe "iżyżyży- cośtam" nie będzie Cię ani prosić, ani proponować żebyś zechciał im piramidkę rozpiiiii. aniani Ja zaś, robię co mogę. Choć premii w marcu już nie będzie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To nie jest moja rola, od tego są bardzo dobre władze! Ja tylko mogę podpowiedzieć. Mogę też pokierować, ale las ma więcej zalet.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dobre i to. Dziś więcej nie ugram. Powyższe do poniższego. To nie jest moja rola, od tego są bardzo dobre władze! Ja tylko mogę podpowiedzieć. Mogę też pokierować, ale las ma więcej zalet.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Bialka ostatnio jadlam nieduzo, z powodu braku apetytu.
Chodzi głownie o jakość białka, a nie o samą jego ilość. Możesz się o tym przekonać zostając przy tych 30-40 g białka, a jedynie zamieniając kiełbasę wieprzową z obiadu na kolejne 100 g żółtek. Dodaj drugie 5 żółtek, a przekonasz się jaką różnicę przynosi białko lepszej wartości biologicznej dla człowieka. Skonfrontuj 30 g białka pochodzących ze 100 g żółtek i x gram kiełbasy wieprzowej z 30 g białka pochodzącymi z 200 g żółtek. WBB robi odczuwalną różnicę.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?p=236728#236728 - ale veveve już wyjaśnił, o co chodzi! Zaiste jakie to proste, przez drut uzdrawiać ludzi... DO jest do niczego, a jedynie słuszne DDP, czy też jedynie słuszna formuła 4es Ponomarenko&Lutz może pomóc! Zależy kto pisze, czy adaś, czy kooleś&rec...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No tak! Iście "naukowe" uzasadnienie! Jak liście Gacionga...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Trudno też odmówić, albo chociaż nie op...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Strasznie bluzgam ostatnio... Namieszałem coś
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jakoś nie zauważyłem...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ja też.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?p=236728#236728 - ale veveve już wyjaśnił, o co chodzi! Zaiste jakie to proste, przez drut uzdrawiać ludzi... DO jest do niczego, a jedynie słuszne DDP, czy też jedynie słuszna formuła 4es Ponomarenko&Lutz może pomóc! Zależy kto pisze, czy adaś, czy kooleś&rec... Najgorzej jak chory chce leczyc innych chorych. Sobie pomoc nie potrafia ale innym czemu nie. Adasko do zdrowych na pewno nie nalezy, bo sie zapasl. a o tamtych dwoch to nie ma co nawet wspominac. No ale jak to szlo...no jakos tak: Niósł ślepy kulawego, dobrze im się działo; Ale że to ślepemu nieznośne się zdało, Iż musiał zawżdy słuchać, co kulawy prawi, Wziął kij w rękę: "Ten - rzecze - z szwanku nos wybawi". Idą; a wtem kulawy krzyknie: "Umknij w lewo!" Ślepy wprost i, choć z kijem, uderzył łbem w drzewo. Idą dalej; kulawy przestrzega od wody - Ślepy w bród: sakwy zmaczał, nie wyszli bez szkody* Na koniec, przestrzeżony, gdy nie mijał dołu, I ślepy, i kulawy zginęli pospołu. I ten winien, co kijem bezpieczeństwo mierzył, J ten, co bezpieczeństwa głupiemu powierzył.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
anakin
Go
|
To co tam napisano, mogę skrócić jednym słowem - żałosność. Z takimi przypadkami nie ma sensu polemizować, ani zniżać się do tego poziomu niegodziwości. Bo w to, że można być aż tak ogłupionym - trudno mi uwierzyć.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W ramach niewykorzystanego pakietu trollskiego w tym wątku dopiszę, że powstał on na życzenie jednej z najmłodszych Koleżanek. Ufam, że tym razem wzięło w nim aktywny udział znacznie więcej młodzieży niż to wcześniej bywało, co stanowi dla mnie pewną ważną informację na przyszłość. Mała "zawierucha żywieniowa" u naszej Koleżanki, to jeszcze nie "przewlekła choroba" i ufam, że zamiast się na niektórych "starych jeleni" obrażać, z nieodłącznym w jej wieku uśmiechem popróbuje cierpliwie choćby Anakina białkowych rad, bo są warte uwagi. Śmietana 30% w Norwegii jest? Czy zaś cudu trzeba.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To co tam napisano, mogę skrócić jednym słowem - żałosność. Z takimi przypadkami nie ma sensu polemizować, ani zniżać się do tego poziomu niegodziwości. Bo w to, że można być aż tak ogłupionym - trudno mi uwierzyć. A mnie się podoba, bardzo dobra reklama tego Forum.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
W ramach niewykorzystanego pakietu trollskiego
A propos "fanów" z DD i nas...